27 / 04 / 2024

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.



Kuyaş Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa satışı hakkında açıklama yaptı.

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın ön ödeme şartı sonrası vadeli ödeme olacak şekilde alıcı ile satış sözleşmesini imzaladı. Mevcut arsada alıcı ile birlikte müşterek proje geliştirilecek. 

Kuyaş Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul/Bahçelievler  MAHALLE: Yenibosna  PAFTA NO: 243Ds2a  ADA NO: 1542  PARSEL NO:42 üzerinde yer alan 8.204.51 m2 büyüklüğünde şirketimize ait arsanın ön ödeme şartı sonrası vadeli ödeme olacak şekilde alıcı ile  satış sözleşmesi imzalanmıştır. Mevcut arsa üzerine alıcı ile birlikte müşterek proje geliştirilecektir.

Pay sahiplerine ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KUYAŞ YATIRIM A.Ş 


Geri Dön