25 / 04 / 2024

kuzey marmara otoyolunda ilk açılan yol hangisi

kuzey marmara otoyolunda ilk açılan yol hangisi

İstanbul 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projedeki ilk asfalt çalışması tamamlandı, ilk yol hizmet vermeye başladı. İşte projede hizmete açılan o yol...

Kuzey Marmara otoyolunda bayram rekoru! Bayramda geçen araç sayısı 1 milyon 750 bine ulaştı!

Ramazan Bayramı tatilinde şehir dışına çıkanların tercihi Kuzey Marmara Otoyolu (KMO) oldu. Bayram tatili olan 20 Nisan ile 23 Nisan 2023 tarihleri arasında sürücülerin KMO’na yoğun ilgi gösterdiği belirtilirken, otoyolun yeni bir rekora imza attığı bildirildi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Kuzey Marmara Otoyolu hızla tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun önemli bir bölümünü oluşturan Sevindikli – İzmit Kavşakları'nın geçici olarak hizmete açılacağını açıkladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 21 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimiyle birlikte tamamlanarak 400 kilometrelik yolla Asya ve Avrupa'nın birbirine bağlanacak projenin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 21 Mayıs'ta!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesiminin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

Çin menşeili bir şirketin Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nu satın alacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kuzey marmara otoyolunda ilk açılan yol hangisi Haberi

kuzey marmara otoyolunda ilk açılan yol hangisi


ICA İçtaş Astaldi Ortaklığı'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde ilk asfalt döküldü. Projenin Sarıyer- Demirciköy ulaşım yolu hizmete açıldı. Mevcut Sarıyer- Demirciköy yolunun projeyle kesiştiği bölgede üstgeçit yapılması suretiyle sonraki yıllarda kullanılacak son hali tamamlandı.


Kuzey Marmara Otoyolu E-2 kısmı 2. bölüm Toprak İşleri Şefi Suat Demir, ulaşım yolunda çalışmalara şubat ayında başlandığını söyleyerek, 4 aylık bir süreçte yolun kullanıma hazır hale getirildiğini belirtti. 


Suat Demir, "27 numaralı üstgeçidin bulunduğu Sarıyer'le Demirciköy ulaşım yolunda çalışmalar tamamlandı. Bu bölge artık kullanıma hazır. Çalışmalar Şubat ayı ortalarında başlamıştı, önce bağlantı yolunda geçişi sağlayan üstgeçidin temelleri ve ayaklarla ilgili çalışmalar bitirildi. Ardından, başlık kirişleri tamamlandıktan sonra prekast kirişler yerine kondu. Bu bölgede yaklaşık 20 bin metreküp temel kazı işlemi...