19 / 04 / 2024

Kuzeybatı Ankara ve Belören ima

Kuzeybatı Ankara ve Belören ima

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve 2 ilde daha arazi satacak. Arazilerin satış ihaleleri 7 Şubat, 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Kuzeybatı Ankara ve Belören ima Haberi

Kuzeybatı Ankara ve Belören ima

ŞPO Ankara Şubesi’nin açtığı davayla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2018'de hazırladığı bir imar planı daha iptal edildi. 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından 2018'de hazırlanan bir imar planının daha iptal edildiğini açıkladı.

BirGün'de yer alan habere göre; ŞPO Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamada, “Eski ABB Başkanı Melih Gökçek döneminde hazırlanan, Ankara'nın dört bir tarafını hızla imara açan planlama faaliyetlerinden biri olan ve iptal edilen 2038 Ankara Çevre Düzeni Planına dayanarak hazırlanan Kuzeybatı Ankara ve Belören İmar Planları Odamızın açtığı davalar sonucunda iptal edilmiştir” ifadeleri kullanıldı. 

İMAR MEVZUATINA VE KAMU YARARINA AYKIRI

Kuzeybatı Ankara ve Belören İmar Planları’nın Ankara 11. İdare Mahkemesi tarafından şehircilik ilkelerine, planlama tekniklerine, imar mevzuatına ve kamu yararı ilkesine aykırı bulunarak iptal edildiğine de dikkat...