17 / 04 / 2024

kuzeyşehir kura sonuçları 2+1

kuzeyşehir kura sonuçları 2+1

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Odunpazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 2023 açıklandı mı? 

TOKİ Eskişehir Odunpazarı kura sonuçları projeye başvuru yapan vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı kura sonuçları 2023 açıklandı mı? 

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

kuzeyşehir kura sonuçları 2+1 Haberi

kuzeyşehir kura sonuçları 2+1

Toplu Konut İdaresi başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi için kura heyecanı başladı.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı proje için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde sona erdi.

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1!
TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 henüz belli olmadı. TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

694 adet konuta yer verilen TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Kuzeyşehir kura çekilişi 4 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki konutların fiyatları 136 bin 665 TL'den başlıyor, 255 bin 647 TL'ye kadar yükseliyor.

569,44 TL ile 2 bin 130 TL arasında...