28 / 03 / 2024

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış fiyatları kapsamında dairelerin fiyatları 192 bin liradan başlangıç gösteriyor. Spradon Vadi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin kurası çekildi!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup iş birliğiyle başlatılan sosyal konut projesi Yuvam Bahçeşehir Evler'nde hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin lansmanı 14 Ağustos'ta!

Akar Grup ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yuvam Bahçeşehir'de fiyatlar 344 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Akar Grup tarafından inşa edilecek Yuvam Bahçeşehir Evleri satışa çıkıyor. Projede daireler 344 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış Haberi

Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış

Spradon Vadi projesi, Bahçeşehir Bölgesi içinde Avrupa Yakası içinde inşa ediliyor. Bahçeşehir Spradon Vadi Evleri, Kuzu Grup tarafından yükseliyor. 


Kuzu Grup Bahçeşehir Spradon Vadi satış fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


VİDEO:  Spradon Vadi ile ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın


Kuzu Grup Spradon Vadi projesi kapsamında 1.037 konut ile 1 ticari ünite bulunuyor. Projenin toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlendi. 


Toplam arsa alanı 42 bin metrekare olan Spradon Vadi Kuzu Grup projesi kapsamında inşaat alanı ise 160 bin metrekare olarak belirlendi. 


2 kulenin 28 ve de 30 katlı tasarlandığı proje kapsamında 5 blok ise 9 ila 12 katlı tasarlandı. 


Spradon Vadi satılık daireleri kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 düz ve de dubleks konut seçenekleri bulunuyor. 


Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan proje kapsamında yüzme...