16 / 04 / 2024

Kuzuluk İçmesuyu Projesi ihalesi ne zaman

Kuzuluk İçmesuyu Projesi ihalesi ne zaman

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için yeni bir müjde veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Ballıkaya Barajı ile entegre olacak Kuzuluk İçmesuyu Projesi’nin ihalesine 4 Eylül Cuma günü çıkıyoruz.

Denizli'de içmesuyu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Denizli'de 15 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya'nın üç ilçesine yeni altyapı!

Karasu, Kocaali ve Hendek’te 84 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karasu’da 32, Kocaali’de 28 ve Hendek’te 24 mahallemizi daha sağlam altyapı ile buluşturuyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı’ya dev yatırım!

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesini kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz." ded

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Düzbağ İçmesuyu Temini Projesi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye’nin en büyük “İçmesuyu Temin Projesi”nin ihalesi gerçekleşti.

Sakarya'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Sapanca'ya 8 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca’nın 11 mahallesine daha birinci sınıf içmesuyu ulaştıracak Sapanca Üst Mahalleler İçmesuyu Projesi’nde sona gelindiğini açıkladı.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzbağ İçmesuyu projesi inşaat protokolü imzalandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yerel seçimler öncesindeki mega projeleri arasında yer alan “Düzbağ İçmesuyu Projesi” 2014 yılından beri sürdürülen yoğun çalışmalar ve görüşmeler neticesinde son aşamaya geldi.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Hatay’ın en büyük altyapı projesi hayata geçiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), "50 yılın İçmesuyu Seferberliği" projesi çerçevesinde başlattığı Antakya-Defne İçmesuyu İnşaatı’nda hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Kuzuluk İçmesuyu Projesi ihalesi ne zaman Haberi

Kuzuluk İçmesuyu Projesi ihalesi ne zaman


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı Kuzuluk Mahallesi için yeni bir müjde verdi. Başkan Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından hazırlanan, bölgenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak yatırım için 4 Eylül Cuma günü ihaleye çıkılacağını belirtti. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin altyapı geleceğini garanti altına alacak yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Mahallesi için yaklaşık 61 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirmiştik. Ekiplerimiz bu projemizin 42 kilometresinin imalatını tamamladı. Şimdi de bölgeye içmesuyu hattı inşa ediyoruz” diye konuştu.


79 Kilometrelik İçmesuyu Hattı ve Su Deposu

4 Eylül Cuma günü ihalesi gerçekleşecek Kuzuluk içmesuyu projesi ile ilgili bilgiler veren Toçoğlu, “İhalemiz kapsamında 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük içmesuyu deposu inşa edeceğiz. Bölgenin gelecek nüfus...