26 / 04 / 2024

KY Yapı Alibey Konakları

KY Yapı Alibey Konakları

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Kandilli Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandilli Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Aydın Muharrem Gökyılmaz tarafından kuruldu.

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gökyüzü Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yılmaz tarafından kuruldu.

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kby İnşaat Yapı Taahhüt Mühendislik Proje Elektrik Danışmanlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Büyükyılmaz tarafından kuruldu.

KY Yapı Alibey Konakları 12 ayda teslim edilecek!

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

KY Yapı imzası ile hayata geçirilen Kocaeli Değirmendere Alibey Konakları projesi yoğun ilgi görüyor.

Balıkesir Alibey Adası imara mı açılıyor?

Balıkesir Ayvalık'taki Alibey Adası’nın bir bölümü olmak üzere toplam 72 doğal SİT alanındaki mutlak koruma alanlarının yapılaşmaya açılması planlanıyor. Ayvalık Belediye Meclisi plana karşı çıktı.

Alibey Konakları'nda 0 faizle!

KY Yapı imzasını taşıyan Alibey Konakları'nda 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede yer alan kampanyalar arasında takasta yapılabiliyor.

Teras Gökyüzü Narlıdere satış fiyatları!

Teslimlerinin 2017 yılının Eylül ayında yapılması planlanan proje Uzunyayla Group tarafından inşa ediliyor. Teras Gökyüzü Narlıdere satış fiyatları 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Teras Gökyüzü Projesi!

Uzunyayla Group tarafından inşa edilen projesinin Swiss Otel'de lansmanı yapıldı. Toplam 10 dönüm arazi üzerine yayılan İzmir Teras Gökyüzü Projesi yeşil alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlendi.

İky Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İky Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali İleri Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Cunda Adası'na bisiklet yolu yapıldı!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Altınkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Silivri, Alibey Mahallesi, Aziz Sokak'ta kuruldu.

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015 'te, Silivri Alibey Mahallesi 'nde, Orhan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

KY Yapı Alibey Konakları Haberi

KY Yapı Alibey Konakları

Değirmendere’de inşasına başlanan, 5 Blok 32 daireden oluşan ‘’tam akıllı ev sistemini’’  içeren Alibey Konakları’nda dairelerin hepsi 3+1 dubleks ve 165 m2 alana sahip olacak.


Nitelik, estetik ve ulaşılabilirlik unsurlarını bir arada toplayan Değirmendere Alibey Konakları 12 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek.


Ödeme koşulları hakkında da bilgiler veren Yıldız şöyle devam etti: ‘’Satış Ekibimiz doğru zamanlar da çok çeşitli kampanyalar yapıyor. Ödeme koşulları da çeşitli tabi ki. Örneğin, sıfır faiz olanağımız var ki yoğun talep gören bir uygulama. Devam eden etabımızda teslime kadar önceden belirlenen periyotlarda faizsiz ödeme yapabiliyorsunuz. Bununla beraber başka bir gayrimenkulünüzü değerlendirmek isterseniz takas seçeneğimiz de mevcut.’’dedi. Değirmendere Alibey Konakları için 0(541) 729 29 40 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.


https://www.k-yapi.net



Kocaeli...