26 / 04 / 2024

KYK faizleri silindi mi

KYK faizleri silindi mi

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK faizleri silindi mi?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Peki KYK faizleri silindi mi? İşte detaylar!

KYK borcu tamamen silindi mi? KYK kredisi faizleri silindi mi?

KYK borç sorgulaması neredeyse her gün ilgili kişiler tarafından yapılmaktadır. KYK borcunun silinip silinmediği büyük bir merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

KYK borçları ne zaman siliniyor? KYK borç faizleri silinecek mi?

KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili beklenen karar mecliste geçen torba yasa teklifinin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Bu gelişmeden sonra KYK borç faizleri silindi mi, ne zaman silinecek sorularının yanıtları aranıyor.

KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? KYK faizleri Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından neredeyse her gün araştırılmaktadır. Peki KYK faizi silindi mi? KYK borç faizleri ne zaman siliniyor? İşte detaylar!

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

Beklenen gün geldi! TBMM’de kabul edildi! KYK faizleri silindi mi?

Kritik teklif TBMM’den geçti. TBMM Genel Kurulunda, öğrenim kredisi, ilişkin kanun teklifi kabul edildi. İşte detaylar!

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek?

KYK kredi borcu silindi mi, ne zaman silinecek? Kimlerin KYK kredi faizi silinecek? soruları merakla sorulmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK faizleri silindi mi?

KYK faizlerinin silinip silinmediği vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Peki KYK faizleri silindi mi? İşte detaylar!

KYK faizleri silinecek mi? AK Parti'den flaş açıklama!

KYK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Yaptığımız düzenlemeyle bütün faizlerini siliyoruz, ana paraya dönüyoruz" diyen Elitaş, “Bundan sonra öğrenci kredileri hiçbir enflasyon ya da faiz artışa tabi olmayacak” dedi.

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi?

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

KYK borçları silindi mi? AK Parti'den öğrencileri sevindiren açıklama

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen KYK öğrenim kredisinin geri ödeme borç tutarlarındaki faiz miktarının silinmesi TBMM'de yapılacak oylama sonrasında gerçekleştirilecek.

KYK borçları silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

KYK borçlarına dair araştırmalar devam ediyor. KYK borcu olanlar, KYK borçlarının ne zaman silineceğini merak ediyor. İşte detaylar!

KYK kredi borçları düzenlenmesinde son durum! KYK kredi faizleri kaldırıldı mı?

KYK kredi düzenlenmesinde son durumun ne olduğu merak ediliyor. İşte KYK kredi faizlerine dair detaylar!

KYK faizleri silindi mi Haberi

KYK faizleri silindi mi

Çalışanlara elektrik ve doğal gaz desteğine vergi muafiyeti ile öğrenim ve katkı kredisinin faizsiz şekilde geri ödenmesini de kapsayan 48 maddelik torba kanun teklifi, ekonomiye yönelik düzenlemeler içeriyor. Torba yasanın en çok dikkat çeken maddesi ise geriye dönük KYK kredisinin silinmesi ile ilgili olan madde oldu. 

İcra safhasında olan 2 bin TL'nin altındaki borçların silinmesi, çalışanlara nakdi verilecek yemek yardımının vergiden muaf olması, elektrik ve doğal gaz desteği gibi ekonomik düzenlemeleri kapsayan yaklaşık 48 maddelik torba yasa teklifi yeni yasama senesinin açılmasından sonra TBMM Başkanlığı'nın gündeminde bulunuyor. 

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği torba yasa geçen günlerde TBMM'ye geldi. Söz konusu düzenleme ile beraber, KYK borçlarının faizi silinirken, 2.7 milyar TL'lik maske cezası iptal edilecek. Söz konusu yasanın önümüzdeki günlerde TBMM'de kabul...