23 / 04 / 2024

La Mirage AVM projesi

La Mirage AVM projesi

Kullar İnşaat gayrimenkul sektöründeki projeleri ve hedeflerini bugün düzenlenen basın toplantısında anlattı. KULLAR İnşaat, Hastur, Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığında başlaması planlanan projeler; Lavinya Marmara-2, La Mirage AVM, N Cadde Agora.

Akasya AVM'de sır dolu satış!

Akiş GYO, Akasya AVM'de yer alan bir adet bağımsız bölümün 70 milyon 235 bin 280 TL+KDV bedelle satıldığını açıkladı. İşte o satışla ilgili detaylar...

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılacak rezidans ve AVM'nin imar planları iptal edildi! 

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki çimento fabrikası alanına rezidans ve AVM inşa edilmesine imkan sunan imar planı yargıdan döndü. Saraçoğlu Mahallesi ve Büyükesat Vadisi’ndeki yapılaşmaya onay veren imar planları idare mahkemeleri tarafından iptal edildi. 

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar?

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mallmarine AVM'nin toplam değeri ne kadar?

Akasya AVM'nin 2020 yılı kira geliri beklentinin altında!

Akiş GYO'nun portföyündeki gayrimenkullerden elde edilen kira gelirlerinin ekspertiz değeri ile karşılaştırılması kapsamında, Akasya AVM'den 2020 yılında elde edilen kira geliri toplamı, ekspertiz raporu kapsamında beklenen gelirin altında gerçekleşti.

Yeni dönemde ofisler, AVM’ler ve otellerde çok şey değişecek!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, normalleşme sürecinin başlamasıyla ofisleri, otelleri ve AVM’leri değerlendirdi. Yazıcı, alınacak önlemleri ve bundan sonra ki süreçte karşılaşılacak adımlardan bahsetti.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

İş GYO Malmarine AVM kira raporu 2020!

İş GYO, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 Parsel'e (Malmarine AVM) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

AVM'ler dijitalleşiyor! 

Son yıllarda iyice keskinleşen rekabet ortamında farklılaşmanın yollarını arayan AVM'ler dijitalleşme yatırımları için düğmeye bastı. Rönesans Gayrimenkul Yatırım, dijital çözümü hayata geçirdi...

AVM perakende ciro endeksi 2019'da yüzde 15.9 arttı! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa hazırlanan AVM Perakende Ciro Endeksi'nin 2019 yıl sonu verilerine göre, AVM Perakende Ciro Endeksi dördüncü çeyrekte, bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 17 artışla 296 puana ulaştı...

AVM ciro endeksi 2019 Kasım'da yüzde 20,1 arttı!

AVM ciro endeksi, 2019 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ve enflasyondan arındırılmadan incelendiğinde yüzde 20,1 artarak 352 puana ulaştı.

Mallmarine AVM değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 parseldeki Mallmarine AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınladı...

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

La Mirage AVM projesi Haberi

La Mirage AVM projesi

Kullar; inşaat, tekstil ve enerji alanlarında faaliyetlerini sürdüren Türkiye nin koklu gruplarından biridir. Yer aldığı sektörlerde daima öncü çalışmalara imza atan KULLAR, 43 yıl önce çıktığı yolda iz bırakan kilometre taşları ile sağlam bir şirket yapısı oluşturuyor. Hedefini ve stratejilerini çok net belirleyen KULLAR araştırma ve geliştirme çalışmalarına önem veren, yenilikçi, çevreye ve insan yaşamına duyarlı, topluma karşı sorumlu bir çalışma anlayışı ile yoluna devam ediyor. Ayrıca bilgili ve deneyimli insan kaynağı ve güçlü finansal kaynakları ile KULLAR, yer aldığı butun sektörlerde lider olmayı hedefliyor.


Yönetim Kurulu Başkanlığını İbrahim Kul' un yürüttüğü KULLAR Ailesi nde, İlkan Kul Tekstil Grubundan sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ali Kul ise Gayrimenkul ve i nerji den sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlerini yürütmektedirler.


KULLAR...