24 / 04 / 2024

lady sertifikası

lady sertifikası

5 bin Türk'ün para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı İskoçya'nın Kincavel kentinde en küçük toprak parçasına sahip olan herkese bu sertifika veriliyor...

BW PLUS The President Hotel’e, Çevre Dostu Sertifikası!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İstanbul Beyazıt’taki BW PLUS The President Hotel’e ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

Gülnar Koru Evleri'ne Leed for Home sertifikası!

Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki 'Leed for Homes'sertifikası, Türkiye'de ilk defa Deneyim İnşaat'ın Gülnar Evleri projesine verilmişti.

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'ya LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası aldı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'nın merkez binasına LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED® BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold® Sertifikası alma hakkı kazandı.

İlk yeşil liman sertifikası Marport'un!

Türkiye'nin ilk yeşil liman sertifikası, Marport Liman İşletmeleri'ne verildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Hamdi Yıldırım, projeyle ilgili kamu ve özel sektörün ciddi çalışma yaptığını söyledi.

Türkiye Leed Yeşil Bina Sertifikası'nda 10 ülke arasında!

Emre Ilıcalı, "LEED sertifikası alan ve hedefleyen 23.74 milyon metrekare alanın yaklaşık 11 milyon metrekaresinin yeşil bina sürecini biz yönetiyoruz” diyor.

Marport Liman,Türkiye'nin ilk yeşil liman sertifikasını aldı!

Türkiye'nin ilk yeşil liman sertifikası, Marport Liman İşletmelerine verildi.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Hamdi Yıldırım, yaptığı konuşmada, projeyle ilgili kamu ve özel sektörün ciddi çalışma yaptığını söyledi.

Sektörde ilk LEED Gold Sertifikası Groupama'ya!

Groupama Leed Gold Sertikası'nı alarak sigorta sektöründe bir ilke imza attı. Groupama Plaza, LEED Gold Sertifikası'nı almaya hak kazandı.

Bulvar 216 projesin LEED sertifikası aldı!

Türkiye’nin ilk yeme-içme destinasyonu Bulvar 216, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Çevre Dostu Bina Sertifikası LEED’i, Silver Kategorisinde kazanma hakkına sahip oldu.

İşte Lady Gaga'nın Malibu'da 23 milyon dolarlık evi!

Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Lady Gaga, Malibu'da rüya gibi bir ev aldı. Denize sıfır olan iki katlı malikanenin tüm camları Malibu'nun eşsiz manzarasına açılıyor.

lady sertifikası Haberi

lady sertifikası
İskoçya'nın Kincavel bölgesinde bir metrekare toprakla beraber lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den de Deniz Seki, Alex De Souva ve bir çok kişinin lord ve lady ünvanı aldığı belirtildi. Şirketin Türkiye temsilcisi Fırat Kurtoğlu, İskoçya kanunlarına göre Kincavel'de büyük veya küçük bir toprağı olan herkese lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den 5 bin kişinin para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı...