19 / 04 / 2024

las vegas 2020 World of Concrete fuarı

las vegas 2020 World of Concrete fuarı

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli tasarımı ile öne çıkarken, Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden birisi olacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

TOGG'dan beklenen ön satış açıklaması!

Yerli otomobil Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin otomobil Togg, Las Vegas'ta düzenlenen Ces2023 kapsamında konsept cihaz olan Beyond X'i görücüye çıkardı. Tasarımıyla dikkat çeken Beyond X için yapılan paylaşımda, motto olarak "Mobilitenin yarından sonrası!" ifadelerine yer verildi.

Çin ekonomisi 2020'de yüzde 2,3 oranında büyüme gösterdi!

Çin ekonomisi 2020 yılında önceki yıla kıyasla yüzde 2,3 oranında büyüme gösterdi. Ülkenin gayri safi yurt içi hasılası geçen yıl 101,60 trilyon yuan (15,68 trilyon dolar) seviyesini gördü.

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Toyota Las Vegas'ta 2 bin kişilik akıllı kent inşa edecek!

Toyota, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda 2020 yılı sonunda 2 bin kişilik akıllı kent inşa edeceklerini duyurdu...

Nusret Gökçe, Las Vegas ve Los Angeles'ta restoran açacak!

Açtığı restoranlarla büyümeye devam eden Nusret Gökçe, Las Vegas'a da restoran açacağını ve hedefinde Los Angeles olduğunu söyledi. 

Çimsa WOC 2019’da boy gösterdi!

Çimsa, 22-25 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta 58.000 ziyaretçi ve 1.500 şirket katılımıyla düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2019’a katıldı.

Floyd Mayweather Las Vegas'ta ev aldı!

Son dönemde Khabib Numragomedov ile dövüşeceği iddia edilen emekli boksör Floyd Mayweather, Las Vegas'ta yeni bir ev aldı. Mayweather, lüks malikanesi için 10 milyon dolar ödedi.

Birevim'e uluslararası alanda 4 ödül birden!

Stevie Ödülleri, 23 Şubat Cuma günü Las Vegas’ta yapıldı.‘Stevie Ödülleri’ töreninde Birevim yine başarısını tescillemiş oldu..

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

İşte Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın Las Vegas'taki evi!

Instagram'da paylaştığı fotoğrafları sayesinde şöhret olan Dan Bilzerian yaşadığı malikanenin kapılarını açtı..

las vegas 2020 World of Concrete fuarı Haberi

las vegas 2020 World of Concrete fuarı

Beyaz çimento ve özel ürünlerde yarım asra yaklaşan bilgi birikimi ve güçlü bir AR-GE’ye sahip olan Çimsa, her sene düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından olan Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2020’ye katıldı. Çimsa Aluminates ve Çimsa Süper Beyaz ailesi ürünlerini sektörünün önde gelen temsilcileri ile buluşturan Çimsa fuarda, yenilikçi çözümler sağlayan tüm ürünleri ile dikkat çekti.

Beyaz çimento ve özel ürünler alanında küresel piyasalardaki liderliğini koruyan Çimsa, Süper Beyaz, Süper Beyaz Slow, Crafta N, Crafta S, Recipro 40, Recipro 40+, Recipro 50 ve Rego ürünlerini tanıttığı fuarda “Beyaz Çimento” ürünü ile fuar ziyaretçilerinden tam not aldı. Beyaz çimento ve özel ürünlerini üç ana aile grubu altında toplayan Çimsa’nın, Aluminates Ailesi ürün yelpazesi altında, Recipro 40,...