19 / 04 / 2024

lavazza sertaş akyüzol

lavazza sertaş akyüzol

Lavazza'yı 10 yıldır Türkiye'de temsil eden BEST A.Ş CEO'su Sertaç Akyüzol hedeflerinin 2014 sonunda 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. Akyüzol "Önümüzdeki yıl bin 200 kişilik aile oluruz" dedi. ..

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Paslanmaz Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yıldız tarafından kuruldu.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Akyıldız Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Emre Eker tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

lavazza sertaş akyüzol Haberi

lavazza sertaş akyüzol


İtalya'nın popüler kahve zinciri markası olan Lavazza, Türkiye'deki büyümesini hızlandırdı. 31 şubeye ulaşan Lavazza Best Coffee Shop, yıl sonunda 60 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Lavazza'yı 10 yıldır Türkiye'de temsil eden BEST AŞ CEO'su Sertaç Akyüzol, hedeflerinin 2014 sonunda ise 100 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi. 

Şu anda bünyelerinde 600 kişinin çalıştığım anlatan Akyüzol "Önümüzdeki yıl bin 200 kişilik aile oluruz" dedi. Akyüzol büyüme süreçleri ile ilgili olarak da "Şu anda bütün kafelerimiz franchising olarak verilmekte ve bu böyle sürecek. Lokasyon olarak bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya öncelik veriyoruz. 2013'te ise Ege'de büyüyeceğiz" diye konuştu. 


Akyüzol, önümüzdeki yıl Gaziantep ve Kahramanmaraş gibi illerde de şube açmayı planladıklarını söyledi.Kariyerinde başarıyı yakalamış, kendi işinin başında durarak geliştirmeye azimli, girişimci ruha ve başarma isteğine sahip...