24 / 04 / 2024

Lavinya Marmara-2 ne zaman teslim

Lavinya Marmara-2 ne zaman teslim

Lavinya Marmara 2 Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Lansmanı bugün yapılan proje 22 bin 870 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Peki Lavinya Marmara 2 nerede?

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Marmara'da 7 büyüklüğünde 2 farklı deprem bekleniyor! Deprem uzmanından kritik açıklama: Büyük deprem ne zaman olacak?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük deprem ne zaman ve kaç şiddetinde olacak?

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

TÜRKONFED ve TÜSİAD resmen duyurdu. Büyük Marmara depremine ne kadar hazırız? Veriler peş peşe geldi! Sektör sektör hepsi açıklandı!

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Marmara'daki az katlı yapılar sular altında kalabilir!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, Marmara Depremi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Süleyman Pampal, deprem sonrasında olabilecek tsunamiye ilişkin de konuştu...

Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün detayları belli oldu!

İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz'den Marmara Denizi'ne kazar uzayacak şekilde dizayn edilen su yolu projesi Kanal İstanbul'un güzergahında yapılacak ilk köprüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Ahmet Ercan: Marmara 2.5 metre Yunanistan'a kayacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Denizi'nden bir Kuzey Marmara kırığının geçtiğine dikkat çekerek, "Tekirdağ depremi dediğimiz ikinci kol, bu kırık üzerinden olacak. Marmara'da 2-2,5 metre Yunanistan'a doğru bir kayma yaşanacak. Bu depremin büyüklüğü 7,2 olur" dedi.

Kanal İstanbul beklenen İstanbul depremini tetikler mi?

Prof. Dr. Haluk Özener, "Kanal İstanbul'un yapılması beklenen Marmara depremini öne çekmesi gibi bir şey söz konusu değil. Depremden sonra oluşabilecek zararları artırmıyor ama orada yol açabilir" dedi.

Naci Görür: Beklenen Marmara depremi öne çekilmiş olabilir!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremin kitabını yazdı ve çok önemli uyarılar yaptı. İşte Naci Görür'ün o uyarıları...

Marmara depremi, denize kıyısı olan tüm şehirleri etkileyecek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "Marmara Denizi’nin içinde olacak depremden Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm şehirlerin ağır bir şekilde etkileneceği bilinmelidir" uyarısı yaptı.

Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi’ne devredildi!

Kurucuları arasında Ahmet Davutoğlu'nun da olduğu  ve yönetim kadrosu "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na yakın" olarak bilinen Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'ne devredildi.

İstanbul'da 140 futbol sahası büyüklüğündeki alan betonlaşmaktan kurtuldu!

Marmara Üniversitesi’ne tahsis edilen fakat AVM yapılmak istenen Küçükçekmece’deki 1 milyon metrekarelik arazi kurtuldu.

Lavinya Marmara-2 ne zaman teslim Haberi

Lavinya Marmara-2 ne zaman teslim

"Lavinya Marmara 2 nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim. Yapımı bu yıl sonunda başlayacak olan projede 350 tane daire ve 20 tane dükkana yer veriliyor.


Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Lavinya Marmara 2 Rezidans 75 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje 150 milyon yatırım bedeliyle İstanbul Büyükçekmece Batıköy sahilinde inşa edilecek. 


Kullar İnşaat - Hastur A.Ş. - Faik Yılmaz Gayrimenkul A.Ş imzası taşıyan Lavinya Marmara 2 Konutları fitness center, sauna, açık ve kapalı yüzde havuzu, buhar ve masaj odası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Lavinya Marmara 2 nerede?

Büyükçekmece Lavinya Marmara konum olarak; sahile 400 metre,  yat limanına 2.6 kilometre, E-5'e 1.7 kilometre, havaalanı'na 22 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 41 kilometre yakın mesafede bulunuyor. 


Lavinya Marmara 2 satış ofisi telefon: 0212 864 41 61-0212 864...