20 / 04 / 2024

Lavor Turizm İşletmeleri

Lavor Turizm İşletmeleri

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tayakadın Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etiler Yönetim Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Linda Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal tarafından kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hazine Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücel Özbek ve Mustafa Kemal Özbek ortaklığında kuruldu.

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Konak Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda   750 binTL sermaye bedeli ile Dilek Sayıoğlu, Selim Polat, Reşat Çebİ tarafından kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar’da   5 milyon TL sermaye bedeli ile Cem    Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner tarafından kuruldu.

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aurora Otelcilik Turizm İşletmeleri Ticaret Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Javıdan Hasanzade tarafından kuruldu.

Lavor Turizm İşletmeleri Haberi

Lavor Turizm İşletmeleri

Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Yıldız, Nurhan Köksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak inşa etmek işletmek işletmeye vermek bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Lavor Turizm İşletmeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Y. Dudullu Mahallesi, Nato Yolu Caddesi, Metanet Sokak,...