16 / 04 / 2024

LEED for Homes International nedir

LEED for Homes International nedir

Toya Yapı, Qent İstinye projesi ile yeşil bina değerlendirme sistemi olan LEED'in konutlar için geliştirilmiş 'LEED for Homes International' versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Gülnar Koru Evleri'nde yaşam başladı!

Merkezi ABD’de bulunan Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki ‘Leed for Homes’ sertifikası, Türkiye’de ilk defa Deneyim İnşaat’ın 2013 yılında tamamladığı ‘’Gülnar Evleri” projesine verilmişti.

Gülnar Koru Evleri'ne Leed for Home sertifikası!

Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki 'Leed for Homes'sertifikası, Türkiye'de ilk defa Deneyim İnşaat'ın Gülnar Evleri projesine verilmişti.

İzmir Sea Homes Paşalimanı adres!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde bulunuyor.

Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje tek blok şeklinde yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Tek blok şeklinde yükselen proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 olarak öngörülüyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat listesi kapsamında daireler 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Peki Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

Homes, Çeşme Paşalimanı'nda yeni projeye başladı!

Almanya'da önemli konut projeleri yapan Homes şirketi Çeşme Paşalimanı'nda yeni bir projeye başladı.Daire fiyatlarının 600 bin euro'dan başladığı projenin 2016 yılının Haziran ayında tamamlanması bekleniyor.

Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Peki Sea Homes Paşalimanı Evleri nerede?

CarrefourSA'ya LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası aldı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

LEED for Homes International nedir Haberi

LEED for Homes International nedir


Çevreye ve insana saygılı projeler geliştirmeyi amaçlayan Toya, Qent İstinye projesi ile yeşil bina değerlendirme sistemi olan LEED'in konutlar için geliştirilmiş 'LEED for Homes International' versiyonu altında sertifika almaya aday gösterildi. Gayrimenkul sektörü markalarından Toya Yapı, küresel ısınma, çevre kirliliği, su ve doğal kaynakların hızla tüketilmesi karsısında doğaya saygılı, ekolojik, konforlu, enerji tüketimini azaltan ayrıcalıklı ve cağdaş yasam alanlarına yatırım yapıyor. Oent İstinye, düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısı ile hem doğayı koruyor, hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Geleceğin akıllı yasam modeli Qent İstinye'de bina kullanıcıları için konforun ve sağlığın en üst düzeyde tutulduğu bir yasam ortamı sunuluyor. İnşaat sürecindeki tüm aşamalarda doğal yasamın korunmasına azami ölçüde dikkat edildiği ifade edilen Qent İstinye'de yeşillendirilen alanların metrekareleri...