28 / 03 / 2024

LEED Platinum

LEED Platinum

İş GYO Manzara Adalar projesinin ofis blokları, dünyanın en önemli yeşil bina sertifikalarından biri olarak kabul edilen “LEED Platinum” ile ödüllendirildi.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnvestment İnşaat Otel Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İthalat İhracat Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ayman Ghazoul tarafından kuruldu.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Leed Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Leed Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk ışık ve Uğur Işık ortaklığında kuruldu.

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

LEED Platinum Haberi

LEED Platinum

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar'ın iki ofis bloğu doğaya, ekosisteme duyarlılığı ve yüksek çevreci performansı ile Amerikan Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından tescillendi ve “Core&Shell” kategorisinde LEED Platinum (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Sertifikası almaya hak kazandı.

İş GYO Manzara Adalar projesinin ofis blokları toplam 81 puan alarak yeşil bina sertifikasına layık görüldü. Dünya genelinde “Core&Shell” kategorisinde LEED Platinum sertifikasına sahip 394 adet proje bulunuyor. Ancak bu sayısı Türkiye'de sadece 8.

İş GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat, sürdürülebilir bir gelecek için sosyal ve çevresel sorumlulukların bilinciyle doğaya uyumlu ve ekosisteme duyarlı projeler geliştirdiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; "Projelerimizi başından itibaren doğaya duyarlı, ihtiyacı kadar tüketen bir anlayışla tasarlıyoruz. İş GYO'nun...