29 / 03 / 2024

lens yapı ataşehir modern projesi

lens yapı ataşehir modern projesi

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı'dan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni Proje!

Lens Yapı, Ataşehir  Modern projesini yakın zamanda satışa çıkaracak. Projede lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor..

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

A7 Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Şahin tarafından açıldı. 

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kapan Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan tarafından açıldı.

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Sitespor sahasının yurt yapılması kararı iptal edildi!

Ataşehir Sitespor sahası önce iki seçim arası İBB'nin kayyım yönetimince Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi. Sonra KHK ile öğrenci yurdu yapılması karar verilmişti. O karar iptal edildi..

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Lens Yapı'dan Ataşehir'e yeni proje geliyor!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat ve Mah İnşaat’ın ortaklan Lens Yapı isimli bir şirket kurdular. Şirket, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu, 3 milyar TL yatırım değerine sahip Lens İstanbul adlı iki konut projesine birden başladı. 

Ataşehir Modern fiyatları!

Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ataşehir Modern projesi toplamda 979 daire ve 44 adet ticari alandan meydana geliyor. Peki, Ataşehir Modern fiyatları ne kadar?

Ataşehir Modern kampanyalı ödeme planı!

Lens Yapı Grup imzasıyla Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde hayata geçirilen Ataşehir Modern projesinde toplamda 1162 adet konut ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. 

lens yapı ataşehir modern projesi Haberi

lens yapı ataşehir modern projesi

Lens Yapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de hayata geçirilecek olan Ataşehir  Modern projesi satışa çıktı. Proje 1.106 daire ve 44 ticari üniteden meydana geliyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunulan Ataşehir Modern Evleri'nde daire alanları 78 metrekareden başlayıp , 118 metrekareye kadar çıkıyor. 

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde katlar 43, 35 ve 25 katlı olarak dizayn edildi.  Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak.  
 
Lansmandan önce yüzde 5 oranında indirim uygulanan Ataşehir Modern Lens Yapı projesi 34 bin 145 metrekare arsa alanına sahip.

*Haberdeki görsel Lens İstanbul projesine aittir.
 

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi: 0216 580 98 83      
Web :