26 / 04 / 2024

Leon Hananel

Leon Hananel

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi'nde kuruldu

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Uzunköprü Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Filoteks Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu.

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’ın ikonik modeli Leon’da Ağustos 2023 fiyatıyla yola devam!

Seat’ın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan ve artık ikonikleşen Leon modeline yönelik müjdeli bir haber geldi. Seat, eylül ayı kapsamında Leon’a zam yapmadığını duyurdu.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat Leon’a şok zam! Tam 99 bin TL zam geldi!

Seat’ın en çok sevilen ve en efsanevi modellerinden olan Leon’a ağustos ayı kapsamında tamı tamına 99 bin TL zam geldi. Seat, Leon modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat’ın efsanevi modeli Leon’a tam 151 bin TL zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Seat, temmuz ayı kapsamında Leon modeline flaş bir zam yaptı. Seat’ın Türkiye pazarında en çok satılan modellerinden Leon’a tam 151 bin TL zam geldiği öğrenildi.

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Leon modeline büyük zam geldiği görüldü.

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Seat, her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Seat’ın İbiza ve Leon’dan sonra en çok tercih edilen araçlarından Arona’ya tam 55 bin TL zam geldi.

Leon Hananel Haberi

Leon Hananel

Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Leon Hananel, Toni Hananel tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkulü satın almak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Lea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Karaköy, Bankalar Caddesi,...