20 / 04 / 2024

Levent Bülbül

Levent Bülbül

MHP İl Başkanı Bülbül’ün basında yer alan iddialarına sosyal medya hesabından bir kez daha cevap veren Başkan Toçoğlu, Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2. sınıf hangi tarım arazisini sanayiye dönüştürdük, dedi...

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milena Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Bülbül ve Ufuk Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buls İnşaat Teknoloji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Essa34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bülbül tarafından kuruldu.

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Yekfa Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yekfa Yapı Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Sezer, Enes Sezer ve M.Fetullah Bülbül ortaklığında kuruldu.

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ahd Group İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Bülbül ve Hasan Bülbül ortaklığında kuruldu.

EYT bilmecesine son verin! İşte EYT konusunda doğru bilinen yanlışlar!

Akşam gazetesi yazarı Okan Giray Bülbül, 22 Ocak 2023 tarihli yazısında son dönemlerde gündemden düşmeyen EYT konusunu ele aldı. İşte detaylar...

SGK’dan gelen bu mesaja dikkat! Acilen göz atmak gerekiyor!

Akşam gazetesi köşe yazarı Okan Güray Bülbül, 15 Ocak 2023 tarihli yazısında, SGK’dan işçiye gelebilecek “ücretiniz düştü” mesajına ilişkin uyarıda bulundu.

Levent Bülbül Haberi

Levent Bülbül


MHP İl Başkanı Bülbül’ün basında yer alan iddialarına sosyal medya hesabından bir kez daha cevap veren Başkan Toçoğlu, “Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2. sınıf hangi tarım arazisini sanayiye dönüştürdük. Buyurun açıklayın. Sayın Bülbül, keşke bu konuda bilgisi olmadan açıklama yapmasaydı” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün yerel basında yer alan iddialarına bir kez daha sosyal medya hesabından cevap verdi. Başkan Toçoğlu, “MHP İl Başkanı Sayın Bülbül, son 1 yılda birinci sınıf tarım arazilerini sanayiye açtığımızı iddia etmiş, bende nereyi açtık, açıklayın demiştim. Sayın Bülbül, "Bizim 1. sınıf tarım arazisi olarak gördüklerimizi onlar 2. sınıf arazi olarak görüyor" demiş. Şimdi Sayın Bülbül'e soruyorum, iddia ettiğiniz gibi 1. ya da 2....