24 / 04 / 2024

Levent Çarşı konut projeleri

Levent Çarşı konut projeleri

Türkiye’nin ilk toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen ve kentsel sit olarak tescil edilen Levent'te villa tipi evlerinin işyeri olarak kullanılmasına izin veren imar planı iptal edildi.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. İşte Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin değeri ve tüm detaylar...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

DAP Yeni Levent 2. Etap için düğmeye basıldı! Dev projeyle 958 yeni konut geliyor!

DAP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Yeni Levent projesinde 958 konut yer alacak. Projenin inşaat maliyeti 506 milyon 226 bin 85 lira olarak belirlendi.

Dap Levent 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 448 yeni konut geliyor!

Ruhsatı alınan DAP Levent 1. Etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek. 

Dap Levent fiyat listesi 2022!

Dap Yapı'dan çok konuşulacak yeni bir proje geliyor. Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları listesi ne olacak? İşte Dap Levent projesinin fiyat listesi...

Dap Levent fiyatları 2022!

Konut yatırımlarını son sürat sürdüren Dap Yapı, Dap Levent projesini hayata geçirmek için harekte geçti. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları ne olacak? İşte Dap Levent projesinin Dap Levent fiyatları bilgisi...

DAP Levent 1. Etap'la 453 yeni konut geliyor!

Dap Yapı Levent'te hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Projenin 1. etabında 453 adet konut yer alıyor.

Levent Çarşı konut projeleri Haberi

Levent Çarşı konut projeleri

1947 yılında inşa edilen ve bahçeli müstakil evlerden oluşan Levent Çarşı'nda lüks marka ve ofisler yoğunlaştı. Milyonlarca dolar değerindeki bölge, 2008'de kentsel sit alanı ilan edilerek imara kapatıldı. 

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre, yıllardır devam eden planlama süreci bu yıl son aşamaya geldi. 18 Mayıs 2018 tarihinde onaylanan Levent Doğal Tarihi ve Kentsel Sit alanı Koruma Amaçlı İmar Planı, 25 Temmuz-27 Ağustos tarihleri arasında itirazlar için askıya çıkarıldı. Askı sürecinde 7 adet dilekçe ile plana itiraz edildi.

Çağdaş Levent Derneği tarafından yapılan itirazlar sonucunda konutların konsolosluk – elçilik olarak kullanılmasına ve Levent Caddesi, Karanfil Sokak, Çamlık Caddesi ile Sülün Sokak'tan cephe alan binaların büro-ofis ve muayenehane olmasına izin veren plan düzenlemesine karşı çıkıldı.

İtiraz dilekçesinde planlama alanında ticaret kullanımının yaygınlaşacağı belirtilerek...