25 / 04 / 2024

levent iş kuleleri

levent iş kuleleri

Levent'teki İş Kuleleri, hala Türkiye'nin en yüksek binası olma özelliğini koruyor. Yakında bu ünvan el değiştirecek. Hangi bina bu ünvanı alacak?

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Levent Kirman nereden mezundur? Levent Kirman ne iş yapıyor?

Levent Kirman ne iş yapıyor? Levent Kirman’ın mesleği nedir? Levent Kirman nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917,4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’ten üniversite öğrencilerini sevindiren haber. Ahbap, öğrencilere burs verecek. İşte detaylar!

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı!  850 milyon TL...

Şarkıcı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin depremzedeler için topladığı yardımların nasıl kullanılacağını tek tek anlattı. Arkasına kendisine destek veren ünlü isimleri alan Levent, deprem bölgesine 850 milyon TL bütçe ayırdıklarını söyledi. İşte Haluk Levent'in o açıklamaları...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

TOGO Kuleleri için flaş gelişme! İhale öncesi yargıdan dur kararı!

TOGO Kuleleri için flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte TOGO Kuleleri ile ilgili yaşanan o gelişmenin tüm detayları...

Torunlar GYO 5. Levent Korupark ön talep topluyor! 744 konutluk yeni etap için düğmeye basıldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. 5. Levent Korupark adıyla yükselecek olan projede ön talep toplanıyor. İşte 5. Levent Korupark ile ilgili merak edilen detaylar...

levent iş kuleleri Haberi

levent iş kuleleri

 İş Bankası'nın Genel Müdürlük ofislerini barındıran Kule 1, 181,2 metre yükseklik ve giriş seviyesinin üzerindeki 41 kat ile inşa edildiği dönemde Frankfurt-Dubai arasındaki bölgede en yüksek bina olma özelliğine de sahipti.

Edinilen bilgiye göre, Türkiye'de iş dünyasının hareketlenmesi ve ofis ihtiyacının öne çıkmasıyla son dönemde birbiri ardına açılan plaza ve gökdelenlere her geçen yıl yenileri ekleniyor.

Gayrimenkul sektöründe yaşanan hareketlenmeden de pay alan yüksek katlı ve modern binalara ilgi artarken, 4 bin 500'ü aşkın kişinin çalıştığı İş Kuleleri ise hala Türkiye'de en yüksek bina olma özelliğini koruyor.

Kuleler, çalışan ve ziyaretçi sayısıyla Türkiye'de Belediye Kanunu'na göre yerleşim birimlerinde belediye kurulabilmesi için gereken 5 bin nüfusa yaklaşıyor.

Son yıllarda büyük inşaat firmalarının çok katlı binalara ilgisinin artması,...