18 / 04 / 2024

Levent Kılıç kim

Levent Kılıç kim

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar?

Hasarlı bina için nereye başvurulur? Bina depreme dayanıklılık testini kim yapar? soruları yaşanan Kahramanmaraş depreminden sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu soruların yanıtı!

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul diye bir şey olmayacak!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul diye bir şey olmayacak. Önce finansman kaynaklarını açıklamalılar. Yurtdışından bulmaya çalışacaklarını söylüyorlar. Kim buraya para yatıracaksa bir lirasını dahi vermeyeceğiz. Buyursunlar, para bulsunlar" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul olmayacak ki zaten!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kanal İstanbul olmayacak ki zaten... Kaynaklarını söylesinler. Yurt dışından gelecek diyorlar. Kim aktarırsa aktarsın, biz iktidara gelirsek bir lirasını vermeyeceğiz dedik. Olmayacak şeyi tartışmaya açıyorlar. Nedeni, halkı gerçek gündemden koparmak" dedi...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Alibeyköy 5.Levent satılık daire!

Bu yıl sonunda teslim edilecek olan Alibeyköy 5.Levent satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yaklaşık 4 bin konutun yer alması planlanıyor.

5. Levent satılık ev fiyatları!

Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent projesi, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçiriliyor. 5. Levent satılık ev fiyatları 640 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen Alibeyköy 5. Levent projesi toplam 4 bin konuttan meydana geliyor. İşte Alibeyköy 5. Levent satılık daire fiyatları 2017...

Alibeyköy 5. Levent satılık evler!

Alibeyköy 5. Levent satılık evlerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde peşin alımlara yüzde 12 indirim yapılıyor...

Levent Kırca’nın 4 çocuğu da mirasını reddetti!

Geçen yıl hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın (67), Oya Başar'dan olan iki çocuğunun ardından ilk eşi Nur Diner'den olan iki çocuğu da mirasını reddetti.

Levent Kılıç kim Haberi

Levent Kılıç kim

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Levent Kılıç kimdir? 
1965 yılında Ankara'da doğan Levent Kılıç, eğitimini yine Ankara'da tamamladı. 1988 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü'den mezun olan Levent Kılıç, meslek hayatına altyapı işlerinde danışmanlık yapan bir Alman firmasında başladı. 

1988 yıllarının sonlarında Halkbank'ın bünyesine giren Kılıç, uzun yıllar çeşitli kademelerde teknik personel olarak hizmet verdi. 

Kasım 2008'den beri İnşaat ve Ekspertiz Daire Başkanlığı görevine devam eden Levent Kılıç, 15 Aralık 2014 tarihinde Halk GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa etti.

2014 yılı sonrasında Ziraat Finans Grubu bünyesine geçen Levent Kılıç, Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Levent Kılıç, 22 Nisan 2021 günü hayatını kaybetti.