20 / 04 / 2024

levent kiralık ofis 2019

levent kiralık ofis 2019

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Levent Yılmaz bugünkü yazısında konut fiyatları ve kiralardaki artışlar meselesini kaleme aldı. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer?

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

İş dünyasında günlük kiralık ofis dönemi!

Kamu ve özel sektörde tasarruf hamlesi başladı. Şirketler maliyet düşürmek için ofis kiralamada günlük hatta saatlik modele geçti...

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Hillary Clinton, Brooklyn'de kiralık ofis bakıyor!

Clinton, kampanyasının merkezini New York 'a taşıyor. Fazla para harcamak istemeyen Clinton, Manhattan yerine Brooklyn ya da Queens 'te kiralık ofis bakıyor.

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

levent kiralık ofis 2019 Haberi

levent kiralık ofis 2019

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2019 birinci çeyrek, önceki çeyreklerde yaşanan ekonomik ve siyasal dalgalanmaların ardından dengelerin yeniden kurulmaya çalışıldığı bir dönem oldu. Geçmiş dönemlerde dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle bazı mal sahipleri kira rakamlarında kur sabitlemeye giderken, bazı binalardaki liste fiyatları Türk Lirası dönmeye başlamıştı. 2018 ikinci yarısında yayınlanan “Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında” çıkan kararname ve ortaya çıkan ayrıcalıklı durumlar karşısında pazar kararsız bir döneme girmişti.

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2019 birinci çeyrek döneminde MİA Dışı-Avrupa’da Taksim-Nişantaşı ve MİA Dışı-Asya’da Kozyatağı ve Altunizade bölgelerinde stok artışı tespit edildi. Aynı dönemde MİA ofis stokunda bir değişiklik yaşanmadı. Gelişmekte Olan Ofis Bölgeleri’nden Kartal-Maltepe’deki stok, 2019 birinci çeyrekte belirgin şekilde büyüdü. 2019 birinci çeyrek sonunda erişilen toplam stok büyüklüğüne göre; MİA’nın stok payı %33, MİA Dışı-Avrupa...