29 / 03 / 2024

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul adres 

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul adres 

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Gy Gayrimenkul  Anonim Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Uysal tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Maslak 1453 projesindeki ticari üniteleri satışa sundu!

Emlak Konut GYO Maslak 1453 projesinde yer alan ticari üniteleri kaçırılmayacak fırsatlarla satışa çıkardı.  

Emlak Konut GYO 3 projedeki ticari üniteleri satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Maslak 1453, Kuzey Yakası ve Karat 34 projelerinde yer alan ticari üniteleri satışa sundu. Satışa sunulan ticari üniteler için belirlenen ödeme planları açıklandı.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Plazalardaki boşluk oranı son 10 yılın en yüksek seviyesinde!

2019 yılı İstanbul’da son on yılın en düşük ofis kira ortalamalarının görüldüğü dönem oldu. Düşen fiyatlara rağmen Beşiktaş, Levent, Maslak hattını kapsayan Merkezi İş Alanındaki A sınıfı binalarda ofis boşluk oranı yüzde 32,7’ye ulaşarak son on yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Mint Levent Olive projesi geliyor! Yeni proje!

Mint Levent Olive projesi için ön talep toplanıyor. Projede 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Maslak 1453'teki 81 iş yeri ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Emlak Konut GYO güvencesi, Ağaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Maslak 1453 projesi 81 adet ticari ünitenin ihale tarihi 26 Haziran 2019'dan 3 Temmuz 2019 tarihine ertelendi...

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul adres  Haberi

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul adres 

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL HİZMETLERİ 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü...