29 / 03 / 2024

Leziz Tarım Ürünleri tmsf

Leziz Tarım Ürünleri tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin İzmir'deki varlıklarını satışa çıkardı.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

Meyve fiyatları el yakıyor! Tarımda üretici enflasyonu yüzde 71,96 oldu!

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE), eylülde yıllık yüzde 71,96, aylık yüzde 4,47 arttı. Yıllık artışı meyve fiyatları tetiklerken, üzüm yüzde 154,83, çekirdekli meyveler ise yüzde 146,92 oranında artış gösterdi.

2023 Tarım destekleri çiftçilere yetiyor mu? Gübre ve mazot fiyatlarındaki yükselişe karşı devlet desteği ne kadar?

Bu yıl da tarım ürünlerine verilecek destek miktarları, çiftçiler zaten ürünlerini ekmiş, hasat yapmış ve satmış olduktan sonra açıklandı. Maliyetler yükselirken, devletin sağladığı desteklerin oranı maalesef bu yükselişi karşılayamıyor. İşte 2023’te çiftçiler için sunulan destekler...

Son dakika! Tarımda üretici enflasyonu yüzde 75'in üzerine çıktı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 3,83 artış gösterirken, geçen senenin aynı ayına göre ise yüzde 76,35 arttı.

Tarım ÜFE, bu ay yıllık yüzde 62,48 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Temmuz 2023'te bir önceki aya göre yüzde 8,03, geçtiğimiz senenin aynı ayına kıyasla yüzde 62,48 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Tarımda üretici enflasyonu artmaya devam ediyor!

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) Haziran'da aylık bazda yüzde 4,04 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 57,93 yükseldi. Böylece, ÜFE'de baz etkisi sona erdi ve 7 ay sonra yıllık bazda yeniden yükselişe geçti.

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

El Nino Tarım Üretimini Tehdit Ediyor! Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak?

El Nino, tarım ürünlerinin hasadında ve gıda fiyatlarında büyük bir tehdit oluşturuyor. Yerel hava durumu üzerindeki etkisinin Türkiye'ye de ulaşması bekleniyor. Bu durum, şimdiden tarım üretimi ve hasadında büyük tehdit oluşturuyor. İşte El Nino hakkındaki tüm detaylar…

Tarım ÜFE Mayıs'ta arttı: Aylık artış yüzde 2.14, yıllık artış yüzde 50.79 oldu!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 2,14, geçtiğimiz senenin aynı ayı ile karşılaştırıldığında da yüzde 50,79 yükseliş kaydetti. İşte merakla beklenen o rakamlar...

Tarım ÜFE Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,32 azalırken yıllık yüzde 71,52 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 2,32 gerilerken geçen senenin aynı ayına kıyasla yüzde 71,52 arttı.

Leziz Tarım Ürünleri tmsf Haberi

Leziz Tarım Ürünleri tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin İzmir'deki zeytinlik ile tarla, sağımhane binası, yem deposu nitelikli taşınmazlarını ve bu taşınmazlar üzerinde yer alan et ve süt ürünleri üretimine özgü makineler, ekipmanlar, demirbaşlar ve taşıtlarını satışa sundu.

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Fon'un, 29 Eylül 2016 tarihinde kayyum olarak atandığı Leziz Tarım Ürünleri Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret AŞ'nin varlıklarının, ticari ve iktisadi bütünlük kapsamında satışına karar verildi.

Söz konusu bütünlüğün kapsamı, İzmir'in Tire ilçesindeki zeytinlik nitelikli taşınmaz ile aynı ilçede bulunan tarla, sağımhane binası, yem deposu nitelikli taşınmazlar ve bu taşınmazlar üzerinde yer alan et ve süt ürünleri üretimine özgü makineler, ekipmanlar, demirbaşlar ve taşıtlardan meydana geliyor.

Muhammen bedeli 6 milyon 200 bin TL şeklinde belirlenen...