16 / 04 / 2024

Lider Köseler İnşaat adres 

Lider Köseler İnşaat adres 

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Group Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Asal tarafından kuruldu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arın Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Serkan Saka tarafından kuruldu.

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Geri Dönüşüm Plastik Reklamcılık Mobilya İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Aldemir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Lider Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de kuruldu.

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Aydın Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Ayhan Aydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Lider Pay Petrol İnşaat Turizm Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Pay Petrol İnşaat Turizm Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Taşkın tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

Lider Köseler İnşaat adres  Haberi

Lider Köseler İnşaat adres 

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Köse tarafından kuruldu.

Lider Köseler İnşaat Otomotiv Elektrik Reklam Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı binaların inşaatı müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı ahşap binaların inşaatı hariç OTOMOTİV Otomobil ve hafif motorlu kara taşıtlarının diğer perakende ticareti ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu taşıtları dahil 3,5 tondan daha az aracılar ile internet, TV. Vb. Üzerinden ticaret dahil ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler uydu antenleri dahil, elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. kurulumu REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri...