24 / 04 / 2024

Lider Nalburiye İnşaat

Lider Nalburiye İnşaat

Lider Nalburiye İnşaat Tekstil Züccaciye Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Büyükbaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran'da Sancaktepe'de kuruldu.

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Nalburiye Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Fuat Aslan, Muhsin Aslan ve Musa Aslan ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemyıl İnşaat Yapı Nalburiye Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emel Kabaosmanoğlu tarafından kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Adakanlı tarafından kuruldu.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ossan İnşaat Malzemeleri Demir Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Onel Nalburiye İnşaat Plastik Elektrik Malzemeleri Temizlik Tekstil Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

Lider Nalburiye İnşaat Haberi

Lider Nalburiye İnşaat

Lider Nalburiye İnşaat Tekstil Züccaciye Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurettin Büyükbaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Lider Nalburiye İnşaat Tekstil Züccaciye Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Yurt içinde resmi ve özel her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 2. Yurt dışında uluslararası ikili anlaşmalar çerçevesinde her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak, 3. Yurt içinde ve yurt dışında yapılacak her nevi inşaatın mimari, statik, mekanik, elektrik tesisatı işlerine ait proje yapmak müşavirlik ve kontrollük hizmetlerini yürütmek ihale hazırlamak fiyat analizi yapmak ve maliyet çıkarmak her türlü taahhüt işlerine ihale ve keşif dosyalarını hazırlamak tanzim etmek, her türlü sorumlu mühendis ve kontrol mühendislik araştırma laboratuar hizmetleri...