29 / 03 / 2024

life in vera evleri

life in vera evleri

Esenyurt Life In Vera adres bilgilerine göre proje, İstanbul Esenyurt'ta, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 1.056 adet konut ve 85 adet ticari üniteden oluşuyor.

Life In Vera Esenyurt Projesi!

Life In Vera Esenyurt Projesi İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Esenyurt Life İn Vera iletişim!

Satışları devam eden Life İn Vera projesinde 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünite bulunuyor. Esenyurt Life İn Vera iletişim için 0212 607 1 607 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Vera Group Life İn Vera nerede?

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen ve stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Vera Group Life İn Vera nerede?

Life in Vera Esenyurt fiyat listesi! 30 ay vade farksız!

Life in Vera Esenyurt fiyat listesi 95 bin liradan başlayarak, 320 bin liraya kadar değişiyor. Life in Vera Esenyurt projesinde yüzde 25 peşinatla 30 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Life İn Vera Esenyurt satılık!

Toplamda 1.056 konut ile 85 dükkandan meydana gelen ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen Life İn Vera Esenyurt satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak belirlendi...

Life in Vera ne zaman teslim?

Life in Vera ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Esenyurt Life in Vera projesinde konut fiyatları 95 bin liradan başlayarak, 320 bin liraya kadar çıkıyor...

Vera Group Life in Vera!

Vera Group Life in Vera projesi Esenyurt' ta yükseliyor. Life in Vera Evleri' nde stüdyo tipi daireler 79 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor...

Life in Vera teslim tarihi!

Life in Vera teslim tarihi olarak 2014 yılı belirlendi. Vera Group projesi Life in Vera Evleri' nde daire fiyatları stüdyolarda 79 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Esenyurt Life in Vera'nın havadan yeni videosu!

Life in Vera projesi 29 Haziran 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Life in Vera Evleri'nin havadan yeni görüntüleri!

Life in Vera projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Esenyurt Life İn Vera'nın havadan görüntüleri!

Vafa Group tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Life in Vera projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Esenyurt Konutları Life in Vera'da 129 bin TL'ye 1+1!

Teslimlerin Şubat 2014 tarihinde gerçekleşeceği Life in Vera projesinde dairelerin fiyatları 74 bin TL'den başlayıp, 207 TL'ye kadar yükseliyor...

Vera Group Evleri Life in Vera'da 74 bin TL'ye 1+0!

Esenyurt Life in Vera projesinde 1850 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar fiyatları ise 74 bin TL'den başlıyor...

Vera Group Life in Vera Evleri Esenyurt'ta 1+0'lar 74 bin TL!

Yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabilen Life in Vera Esenyurt Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 74 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Life İnşaat Müteahhitlik Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Tuna tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Koç Life İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Koç Life İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Koç tarafından kuruldu.

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Life İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köse tarafından kuruldu.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life İn Avrasya Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Rasim Kaya ve Resul Kaya ortaklığında kuruldu.

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak tarafından kuruldu.

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentsel Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamza Ünal tarafından kuruldu.

Forist Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forist Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Akagündüz tarafından kuruldu.

Arya Life İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Arya Life İnşaat Gıda Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çiftçi tarafından kuruldu.

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Life İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Akbulak tarafından kuruldu.

life in vera evleri Haberi

life in vera evleri

Life In Vera Esenyurt'ta dairelerin alanları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'nde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. 


Life In Vera Residence'nin sosyal donatı alanları; yürüyüş parkuru, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanlarından oluşuyor. 


Life In Vera Konutları Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika, 3. Köprü ve 3. Havalimanı'na ise 15 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Vera Group imzası ile inşa edilen Life In Vera Esenyurt 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projenin fiyatları ve ödeme seçenekleri hakkında...