20 / 04 / 2024

Lima Yapı Birlik Mahallesi

Lima Yapı Birlik Mahallesi

Lima Vadi Birlik projesinde fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Lima Vadi Evleri projesi 150 adet konuttan meydana geliyor...

Bakanlık açıkladı, 80 bin konut günübirlik kiralanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın komisyona sunduğu etki analizine göre, ülke genelinde yapılan çapraz sorgulama sonucunda seksen bin civarında günübirlik kiralanan konut olduğu ortaya çıktı.

Yeni vergi sinyali: Günübirlik kiralanan evlere vergi yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından vergi düzenlemesi yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacak!

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, "Libya, yeniden imar ve yapılanma konusunda da birçok projeye ev sahipliği yapacaktır" dedi.

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

8 yıl sonra mutlu son! Tuzla Birlik Sitesi için dev anlaşma!

Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’ndeki Yeni Birlik Site’sinde, Yeni Birlik Yapı Kooperatifi ile yapılan görüşmelerin sonucunda anlaşma sağlanıp mutlu sona  gelindi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Birlik Sitesi sakinleri ile bu zamana kadar yaklaşık 17 toplantı gerçekleştirdik'' dedi.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Günübirlik ev kiralayanlara 72 bin lira ceza!

Zonguldak'ta, günübirlik kiralanan daireler yapılan denetim kapsamında, kimlik bildirme sistemine kayıtlı olmayan konutun sahibine toplamda 72 bin 100 TL para cezası kesildi.

Günübirlik dairelere ceza yağdı!

İstanbul'da günlük kiraya verilen evlere yapılan denetimler artırıldı. Sadece İstabul'da günübirlik dairelere 34.1 milyon lira ceza kesildi.

İzmir'de günübirlik kiralık dairelere denetim talebi!

İzmir'in Buca ilçesinde vatandaşlar  mahallelerinde günübirlik kiralanan dairelerin fuhuş amaçlı kullanıldığı iddia ederek, denetim yapılmasını talep etti.

Lima Yapı Birlik Mahallesi Haberi

Lima Yapı Birlik Mahallesi


Lima Yapı tarafından inşa edilen Lima Vadi Evleri projesi Ankara Birlik Mahallesi'nde yer alıyor. Lima Vadi Evleri projesi üç blokta toplam 150 konuttan meydana geliyor.


Lima Vadi Evleri Ankara'da blokların kat sayısı 11, 12 ve 13 olarak belirlendi. Ankara Lima Vadi Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  daire seçenekleri sunuluyor.



Lima Vadi Birlik teslim tarihi!


Lima Vadi Birlik teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Lima Vadi Evleri Ankara'da fiyatlar 200 bin TL ile 900 bin TL aralığında değişiyor.


8 bin 48 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Lima Vadi Evleri projesinin toplam inşaat alanı 22 bin 666 metrekare. Lima Vadi projesinde spor kompleksi, fitness, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Adres:Birlik Mahallesi 450. Cadde 499. Sokak No:11

ÇANKAYA/ANKARA


Tel: 444 8 901 

Web: