26 / 04 / 2024

LIMAK - GMR Adi Ortaklığı

LIMAK - GMR Adi Ortaklığı

Limak - GMR Adi Ortaklığı Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı yeni dış hatlar terminali inşaatı için elemanlar alacak

Limak'ın TMK projesinde sertifikalar dağıtıldı!

Limak Şirketler Grubu’nun geçen yıl başlattığı Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi’ne seçtiği öğrenciler, Sosyal Mühendislik Sertifika Programı'nda sertifikalar dağıtıldı.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

Limak Holding'in acı günü! Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminali inşaatı için düzenlenen ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. Bacaksız: "Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" dedi.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı için anlaşma imzaladı!

Kuveyt Bayındırlık Bakanı Ali el-Amir, Uluslararası Kuveyt Havaalanı'nda yeni yolcu terminali inşa edilmesi için Türk şirketi Limak Holding ile 4,3 milyar dolar değerinde bir anlaşma imzalandığını belirtti.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Limak TMK projesi için seçilen öğrenciler İstanbul'da!

Limak Şirketler Grubu'nun, kadınların iş hayatında daha etkin olması ve karar verici mekanizmalarda yer alması için geçen yıl başlattığı "Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK) Projesi"ne seçtiği öğrenciler İstanbul'da ilk kez bir araya geldi.

Limak ve Çalık'a uluslararası ödül verildi!

Limak Şirketler Grubu ve Çalık Holding'in ortak olduğu Kosova Elektrik Dağıtım A.Ş (KEDS) bünyesinde hayata geçirdiği KEDS Academy, uluslararası platformda ödüllendirildi.

Limak Grubu'nun yeni pazar rotasında Afrika var!

Yatırımlarıyla GAP bölgesine büyük katkı sağlayan Limak Grubu, 2018 yılı hedefiyle çimento alanında Türkiye’nin bir numarası olmak için yoluna hızla devam ediyor. Limak Grubu'nun yeni pazar rotasında ise Afrika var.

Limak İnşaat, TÜRGEV'e okul mu tahsis etti?

TÜRGEV'le Milli Eğitim Bakanlığı'nın çalışmanın tüm maliyetinin bakanlığa yüklendiği, bazı okul, öğrenci pansiyonu, konferans salonu ve spor salonlarının da Limak inşaat tarafından bakanlığa tahsis edildiği ortaya çıktı.

TANAP Eskişehir-Yunanistan sınırı boru hattı inşaatını Punj Lloyd-Limak yapacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) boru hattı inşaatının Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar olan 459 kilometrelik bölümünü, Punj Lloyd-Limak iş ortaklığı yapacak.

LIMAK - GMR Adi Ortaklığı Haberi

LIMAK - GMR Adi Ortaklığı

Limak - GMR Adi Ortaklığı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı yeni dış hatlar terminali inşaatı projesinde çalıştırmak üzere deneyimli mimar (MIM-32) ve inşaat mühendisi (INSMUH-31), inşaat teknikerleri (INSTEKM-25) ve formenler (inşaat -mekanik elektrik) alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 437 38 46 no'lu faksa referans kodu belirterek...