29 / 03 / 2024

Limak -Konar Enerji Gönen'de GES yaptı!

Limak -Konar Enerji Gönen'de GES yaptı!

Limak-Konar Enerji Isparta Gönen'de güneş enerji santrali kuruldu. Santralin kuruluş aşaması Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi.



Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Limak, yenilenebilir enerji alanındaki faaliyetlerini sürdürüyor. Limak bu kapsamda Konar Enerji ortaklığıyla Isparta Gönen'de 5,7 MWP gücünde Güneş Enerjisi Santrali kurdu.

Santralin kuruluş aşaması Türkiye'nin en büyük time lapse kuruluşu olan Time Lapse Türkiye tarafından görüntülenmesi gerçekleştirildi. Projenin hava çekimlerini de yine Time Lapse Türkiye yaptı. Elde edilen time lapse ve drone görüntüleriyle de projeyi anlatan bir video hazırlandı.

Halen devam etmekte olan Çamlıca TV Radyo Kulesi başta olmak üzere,  TOKİ  Kayapark projesi, Tahincioğlu'nun tüm şantiyeleri, Türkiye'nin en büyük alt geçit projesi, Konar ve Limak Enerji'nin santralleri, Steag RES projesi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kanser ilacı fabrikası, Erikli-Nestle fabrikası, Türkiye'nin ilk yeşil evi ve daha onlarca projenin time lapse çekimleri Time Lapse Türkiye tarafından yapılıyor.

Limak -Konar Enerji Gönen de GES yaptı!


Geri Dön