24 / 04 / 2024

Limak Holding bağış

Limak Holding bağış

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

Limak Holding'ten Sibirya'ya 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı!

Limak Holding, Sibirya’nın güneybatısında yer alan 1.2 milyonluk nüfusa sahip Omsk şehrinde 12 bin koltuk kapasiteli buz hokeyi stadı inşa edecek...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Nihat Özdemir: İnşaattaki küçülmenin en büyük etkisi çimentoda!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, kur ve faizlerdeki dalgalanmalardan dolayı inşaat sektöründeki küçülmenin en büyük etkisinin çimento sektöründe görüldüğünü söyledi.

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Limak Holding bağış Haberi

Limak Holding bağış

Limak Holding, dünya genelinde salgınanedne olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle başlatılan kampanyalara toplamda 11 milyon TL bağış yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Limak Holding'den yapılan açıklamada, İstanbul Valiliği tarafından organize edilen ve sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan maddi durumu yeterli olmayan 50 bin kişiye 6 hafta boyunca dağıtılacak Vefa kolileri için 7 milyon lira, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Bizbize Yeteriz Türkiyem" Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon lira olmak üzere 11 milyon lira bağış yaptığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Nakit yardımlar dışında faaliyet gösterilen pek çok şehirde iştirak şirketler ve ortaklıklar aracılığıyla hastane ve sağlık personeline tıbbı malzeme yardımları ve koli yardımları yapılırken, Limak'ın yönetiminde bulunduğu pek çok sivil toplum örgütü aracılığıyla...