19 / 04 / 2024

lisanslı depo destek ödemeleri

lisanslı depo destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Bekir Pakdemirli: 95 lisanslı depoya 16,4 milyon TL kira bedeli ödenecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Emlak sektörü lisanslı depo yatırımına soyundu!

Hükümetin lisanslı depoculuğa getirdiği teşviklerle ilgi arttı. Artık emlak sektörü de ‘lisanslı depo’ yatırımı işinde boy gösterecek.

Lisanslı Emlak Müşavirliği yasasına emlakçılardan destek!

TBMM Sanayi Komisyonu'nun gündeminde bulunan Lisanslı Emlak Müşavirliği, Emlak Müşavirliği Şirketleri ve Emlak Komisyonculuğu hakkındaki kanun teklifi tartışma yarattı. Yasa teklifi emlakçıların yüzünü güldürdü.

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Fındık için lisanslı depo ihtiyacı arttı!

Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Şahin Başaran, depolar üreticiye iyi anlatılmadığı için talep azlığı nedeniyle kapatılan lisanslı depoların acilendevreye sokulması gerektiği söyledi.

Yediemin depo işleticisinin hakları!

Yediemin depo işleticisi; Lisanslı yediemin deposu için işletme belgesi alan gerçek veya tüzel kişilere deniyor. Peki yediemin depo işleticisinin hakları ve sorumlulukları nelerdir? İşte Lisanslı yediemin depoları yönetmeliği esasları...

Sergen Metal, Gebze'de depo açacak!

Demir-çelik alanında faaliyet gösteren Sergen Metal, Gebze'de ilave bir depo inşaatına başlamaya hazırlanıyor. Sergen Metal Satış Müdürü Songül Yılmaz bu deponun Dilovası Organize Sanayi Sitesi içinde yer alacağını bildirdi...

Güven Timleri AVM yönetimlerine destek veriyor!

Sivil polislerden oluşan Güven Timleri’nin son durağı AVM’ler oldu. Kapkaç, hırsızlık gibi konularda AVM yönetimlerine destek veren bu ekipler, tebdili kıyafet dolaşıp bazen müşteri bazen kasiyer oluyor...

Obama'dan konut sektörüne destek!

Barack Obama, konut sektöründe toparlanmayı hızlandırmak için mortgage finans reformuna destek vermeyi planlıyor. Barack Obama yapacağı konuşmada ABD mortgage finans sisteminin gözden geçirilmesi önerisinde bulunacak...

Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği!

Resmi Gazete tarihi 30 Temmuz 2013 olan ve Resmi Gazete sayısı 28723 olan Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümleri incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

lisanslı depo destek ödemeleri Haberi

lisanslı depo destek ödemeleri

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depolara destek ödemelerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Ödemenin, Ticaret Bakanlığınca belirlenmiş ve Bakanlığa bildirilmiş lisanslı depolara yapılacağına işaret eden Pakdemirli, "95 lisanslı depoya 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon lira bugün saat 18.00 itibarıyla kira bedeli olarak ödenecek." ifadesini...