25 / 04 / 2024

lisanslı depo kira desteği

lisanslı depo kira desteği

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Akmerkez GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren ara faaliyet döneminde 69 milyon 237 bin 447 TL mağaza ve depo kira geliri elde etti. Şirketin, apart otel kira geliri 7 milyon 184 bin 863 TL oldu.

Reysaş GYO deposunu 330 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO ile Pioneer Tohumculuk A.Ş.(USA) arasında 5+5 toplam 10 yıl süreli yeni depo kira sözleşmesi imzalandı. Buna göre 10 yılda yaklaşık toplam 330 milyon TL+KDV gelir elde edilmesi bekleniyor. 

Lisanslı depo destekleri bugün hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, lisanslı depo desteği kapsamında 16,4 milyon lira ödemenin bugün yapılacağını duyurdu.

Bekir Pakdemirli: 95 lisanslı depoya 16,4 milyon TL kira bedeli ödenecek!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında, 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon TL'nin kira bedeli olarak ödeneceği açıklandı.

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Kira ücretinin yüzde 50'si kadar kira desteği geliyor!

Resmi Gazete'nin bugün sayısında "lisanslı depoculuk sistemi" ile ilgili bir karar yayımlandı. Yayımlanan karar kapsamında kira desteği de yer aldı.

Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi'nin temeli atılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi’nin temeli atılıyor.

Gaziantep Şehitkamil'de kiralık depo ve arsa!

Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Bilek Mahallesinde bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na ait 2809 nolu parsel ve bu parsel üzerinde yer alan 248 metrekare depo ihale yoluyla kiraya verilecek. İhale konusu taşınmazların ilk yıl muhammen kira bedeli 194 bin TL+ KDV olarak belirlendi.

Emlak sektörü lisanslı depo yatırımına soyundu!

Hükümetin lisanslı depoculuğa getirdiği teşviklerle ilgi arttı. Artık emlak sektörü de ‘lisanslı depo’ yatırımı işinde boy gösterecek.

Reysaş GYO depo kira sözleşmesini uzattı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde bulunan depoya ilişkin kira sözleşmesinin 6 ay uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Şanlıurfa Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın Avrupa Birliği'nden hibe desteği alan Hububat Lisanslı Depo Projesinin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Konya Sarayönü'ne iki büyük tesis kurulacak!

Konya'ya yakınlığı nedeniyle geleceği parlak görünen Sarayönü yatırımcıları çekmeye devam ediyor. Korkmaz Beton Group, santral kurma amacıyla arsa satın alırken, Güneyle Un, lisanslı depo sektöründe kullanmak amacıyla gayrimenkul yatırımı yaptı.

Fındık için lisanslı depo ihtiyacı arttı!

Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Yönetim Kurulu Üyesi Levent Şahin Başaran, depolar üreticiye iyi anlatılmadığı için talep azlığı nedeniyle kapatılan lisanslı depoların acilendevreye sokulması gerektiği söyledi.

lisanslı depo kira desteği Haberi

lisanslı depo kira desteği

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Lisanslı Depo Desteği kapsamında 16,4 milyon TL destek ödemesinin cuma günü yapılacağını belirtti. 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Pakdemirli, "Ticaret Bakanlığınca belirlenmiş ve Bakanlığımıza bildirilmiş 95 lisanslı depoya, 2020 yılı ikinci dönem için toplamda 16,4 milyon lira cuma günü saat 18.00 itibarıyla kira bedeli olarak ödenecek" açıklamasında bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; küçük aile işletmeleri kapsamında gençlere ve kadın çiftçilere pozitif ayrımcılık yapmayı sürdürdüklerini dile getiren Pakdemirli, Türkiye'de tarımsal işletmelerin büyük bölümünü oluşturan küçük aile işletmelerinin büyük işleme tesisi oluşturmak için ekonomik güçlerinin yeterli olamadığını belirterek, bu kapsamda özellikle gençleri ve kadınları destekleyerek bu işletmelerin pazardaki paylarını artırmayı amaçladıklarına dikkat...