29 / 03 / 2024

liv hospital projeleri

liv hospital projeleri

Liv Hospital Group Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, ''350 milyon kişiye yani tüm çevre ülkelere de hitap etmek. Liv Hospital zinciriyle sağlık turizmi hedefimiz yılda 100 milyon dolar'' dedi.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Liv Hospital seneye İstanbul'da 2. şubesini açmayı planlıyor!

Üç yıl önce sağlık sektörüne adım atan Liv Hospital, Amerika'dan 3 dalda Mükemmeliyet Merkezi Akreditasyonu aldı.

VIP Medical Park Kocaeli'nde kurulacak!

MedIcal Park ve Liv Hospital hastanelerini bünyesinde bulunduran Medical Park Grubu yeni bir hastane modelini hayata geçiriyor. İlk Kocaeli'nde kurulacak.

Topkapı'ya Liv Hospital geliyor!

Topkapı'da yer alan Beyaz Plaza’yı aylık 1 milyon lira bedelle Liv Hospital kiraladı. Ulus'ta yer alan tüm tıbbi bölümlerin yer alacağı Topkapı Liv Hospital'ın ne zaman açılacağı henüz belli değil...

Sağlık sektörü turizmi konuştu!

Liv Hospital Ankara 'da düzenlenen "Sağlık Turizminde Stratejik Pazarlama Planlaması, Markalaşma ve Bilişim Uygulamaları" isimli panelde Sağlık Turizmi A 'dan Z 'ye masaya yatırıldı.

Liv Hospital Ankara'nın açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Medical Park Sağlık Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Liv Hospital Ankara'nın açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde konuşma yaptı.

Liv Hospital, 3 hastane daha kuruyor!

Ankara’daki 40 milyon dolarlık yatırımla kurduğu hastane ise 24 Kasım’dan itibaren hasta kabulüne başlayan Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor.

Liv Hostipal, 3 yeni hastane daha kuracak!

Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor. Liv Hospital, çok sayıda yabancı hastaya tedavi hizmeti sağlıyor...

Konsolosluklarda açılacak emlak ofislerinde konut projeleri tanıtılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yurt dışındaki Türk vatandaşlarına ve yabancılara Türkiye ’deki gayrimenkullerin pazarlamasında önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Konsolosluklarda açılacak ofislerde konut projeleri tanıtılacak

Anadolu Yakası kampanyalı konut projeleri 2013!

İstanbul Anadolu Yakası kampanyalı konut projelerini mercek altına aldık. İşte tüm detayları ile birbirinden avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleriyle "ev"lendiren o kampanyalı konut projeleri...

Taksit ertelemeli konut projeleri 2013!

Elinde yeterince birikimi olmayan ya da mevcut ekonomik durumu bu yıl ev sahibi olmaya müsait olmayanlara müjde... Çünkü inşaat yatırımcıları artık ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte taksit ertelemeli konut projeleri...

liv hospital projeleri Haberi

liv hospital projeleri


     Düzenlenen basın toplantısında yeni hastane zincirine ilişkin bilgi veren Liv Hospital Group Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Türkiye'de sağlık sektörüne yeni bir ivme kazandıracak bir yatırıma imza attıklarını belirtti. 
     Usta, Ulus ile ilk halkasını kuracakları dünya standartlarındaki hastane zincirinin toplam yatırım tutarının 300 milyon dolara ulaşacağını vurgulayarak, ''Liv Hospital Group ile tıp dünyasında Türkiye markasını en üst noktaya taşıyacağız. Bunun sözünü bugünden vermek istiyorum. Hedefimiz sadece 75 milyonluk Türkiye'ye...