25 / 04 / 2024

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.



2013’te kurulan Liv Hospital altıncı hastanesini Vadistanbul’da açmaya hazırlanıyor Para Dergisi’nden idil Taraklı'nın haberine göre; alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan 150 hekimle hizmet verecek olan Liv Hospital Vadistanbul 250 yatak kapasitene sahip olacak.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

 Mayıs sonunda açılması planlanan hastane, özellikli robotik ve geleneksel böbrek nakli ile tüm robotik cerrahi uygulamalar, yetişkin ve pediatrik tüm kanser cerrahileri, yetişkin ve pediatrik kalp cerrahileri, üst düzey kalp sağlığı merkezi, ileri endoskopi merkezi, ileri uygulamalar, omurga merkezi ve sporcu sağlığı kliniği, inovatif işlemler yapan rehabilitasyon kliniği, kök hücre başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratacak . Hastanede sadece bölgeye değil, hazırlanan referans kliniklerle ulusal ve uluslararası tüm başvuruların kabul edilmesi hedefleniyor. Yurtdışından gelen misafirlerini Liv Hospital Vadistanbul'da ağırlamaya hazırlanan MLP Care Grubu, yeni hastanenin doğa içinde olması, ormanla bütünleşmesi ve bütün ana arterlere yakın olmasını misafirlere sağlayacağı en önemli değerler arasında görülüyor.

Liv Hospital Vadistanbul, dünyanın sayılı çocuk hastanelerinden Boston Children's Hospital ile önemli bir işbirliğine de imza attı. Boston Children's Hospital özellikli, tanı konulması zor hastalığı olan çocukların tanı ve tedavileri için ikinci görüş hizmeti veriyor. Ek olarak hizmeti grubun diğer markalarında hayata geçirmek için Liv Concept'ler de tasarlıyor. Liv Concept'lerle grubun hizmet anlayışı, misafir hizmetleri yaklaşımı MLP grubunun diğer markası Bursa VM Medical Park, Pendik VM Medical Park, İAÜ VM Medical Park Florya'ya taşındı.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!


Geri Dön