29 / 03 / 2024

Liv Marmara fiyat

Liv Marmara fiyat

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Bu mevsimde bollaşması beklenen lüferde şok! Fiyatını duyunca “yok artık” diyeceksiniz!

Enflasyondaki yükselişle birlikte artan balık fiyatlarına bu kez de birkaç gündür etkili olan lodos eklendi.Hal böyle olunca da dar gelirli vatandaşın tezgahlara yaklaşması mümkün olmuyor. Özellikle Marmara Denizi’nin prensi sayılan lüferin fiyatı ise adeta dudak uçaklatıyor.

Türk çiftçiler dikkat, hepiniz bunu bekliyordunuz! Fiyat resmen açıklandı, hemen bakın karar verin

Türkiye'de zeytin üretimi gerçekleştiren çiftçiler Marmara Birlik'in alım fiyatının ne kadar olacağını merak ediyordu. Çiftçilerin merakını gideren açıklama yapıldı.

Lüfer tezgahlarda yerini aldı! İstanbul Balık Hali'nde lüfer 30 TL! 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Marmara Deniz açıklarında tutulan lüfer balığı Tekirdağ'da balıkçı tezgahlarında daha çok yer almaya başladı. Peki Lüfer ne kadar? İstanbul Balık Halinde lüfer kaç TL? İşte 6 ekim 2022 fiyat listesi...

İn Mari Marmara fiyat listesi!

Marmara denizinin en özel kıyılarından birinde; Beylikdüzü’nde hayata geçirilen İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara fiyat listesi haberimizin içerisinde başlıyor....

İn Mari Marmara projesi fiyat!

Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Liv Marmara Projesi’nde Vestel Proje Ortağım ürünleri kullanıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Mabeyn Marmara fiyat listesi 2019!

Beylikdüzü'nün Yakuplu bölgesinde inşa edilen Mabeyn Marmara'da satışlar devam ediyor. 2020'de teslim edilecek projede 2+1 fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor. İşte Mabeyn Marmara fiyat listesi 2019...

Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla!

Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis, 10 cadde mağazası yer alıyor. Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Liv Marmara fiyatları!

Liv Marmara fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Liv Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Liv Marmara fiyat listesi 2018!

Liv Marmara fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Liman Cad. üzerinde limana en yakın ve tek rezidans projesi olan Liv Marmara'da 495 daire ve ticari alanlar bulunuyor. 

Liv Marmara fiyat Haberi

Liv Marmara fiyat


Toplam 495 daire, 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana gelen Beylikdüzü Liv Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa ediliyor. 


Liv Marmara Evleri' nde 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede  1+1'ler 60 metrekare, 2+1'ler 87-133 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 


Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?


Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. Liv Yapı  imzası taşıyan Liv Marmara Evleri'nde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme yaparak ev sahibi olunabiliyor.


Aralık 2018 tarihinde teslimlerin gerçekleşeceği Liv Marmara'da daire sahiplerine fitness, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklar sağlanıyor. Proje 10 bin metrekare alan üzerine yükseliyor. 


Telefon: 444 5 548

Web adresi: http://www.livmarmara.com/

Pınar...