19 / 04 / 2024

LivaHome uzundere

LivaHome uzundere

Folkart imzası ile hayata geçirilen Lova Home Uzundere projesinde fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor. Projede ön satışlar başladı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan Meclisi'nin 3'üncü oturumu yapıldı. Meclis oturumunda ise Uzundere'de yapımı planlanan 4'üncü etap kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesine vatandaşlardan tepki!

Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün tamamlanmamasına vatandaşlardan tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşan vatandaşlar, projenin hüsrana uğradığını ifade etti. 

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalenin tarihi 29 Temmuz olarak belirlendi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 32 hektar büyüklüğündeki Uzundere kentsel dönüşüm alanında bin 422 bağımsız birimin yapımını kapsayan 3'üncü etap için anahtar teslim ihalesini 29 Temmuz tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

LivaHome uzundere Haberi

LivaHome uzundere

“Hayat Buna Değer” sloganıyla; çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart’ın kentsel dönüşüm projesi ön satışa çıktı. Kentsel dönüşüm alanında, LİVA markası ile hareket edecek Folkart’ın, LİVAHome isimli projesi ulaşım imkanları ve değişimin öncüsü olarak parlak geleceği ile öne çıkıyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar İlçesi Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, LİVAHome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkacak. LİVAHome Uzundere projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 222 bin liradan başlayan projenin teslimi 2018 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.


ULAŞIM ÇOK KOLAY

İzmir Çevre Yolu’nun hemen...