24 / 04 / 2024

Livayla tanışın evinize hemen taşının

Livayla tanışın evinize hemen taşının

Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen Liva Turkuaz projesinde ''Liva'yla tanışın evinize hemen taşının'' kampanyası başladı. Projede toplam 824 adet daire yer alıyor.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde Dönüşüm Projesi'nde depremzedelere harç muafiyeti tanınıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kahramanmaraş'tan bir örneği paylaşan Bakan Özhaseki, proje ile ilgili detayları da verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Konut kredisi alırken gerekli evraklar nelerdir?

Konut kredisi, ev satın almak isteyen kişilere sağlanan maddi destek fırsatıdır. Bu kredi, belirli değerlendirmeler sonucunda belirlenir ve bireylere hak tanınır. Peki konut kredisi alırken hangi evraklar gereklidir ve en önemli evraklar nelerdir? İşte konut kredisi ile ilgili bilgiler...

Son teknoloji güvenlik sistemi kullanan Hyundai Tucson Haziran ayında ne kadar zamlandı?

Tucson, kompakt SUV segmentinde geniş bir iç hacme ve kullanışlı bir bagaj alanına sahiptir. Koltuklar kolayca katlanabilir, böylece daha fazla yükleme alanı oluşturulabilir. Hyundai markasının dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle de tanınır. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Son teknoloji sahibi BMW İ7'ye büyük ilgi! Mayıs ayında zam gelmedi

BMW, yenilikçi teknolojileri araçlarına entegre etmesiyle tanınır. i7'nin modern ve bağlantılı bir sürüş deneyimi sağlayan gelişmiş bilgi-eğlence sistemleri, sürücü yardım özellikleri ve bağlantı seçenekleri içermesi muhtemeldir.

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sürücüye keyifli ve dinamik bir sürüş konforu sunan BMW 1 serisinin Mayıs ayı fiyatı ne oldu?

BMW 1 Serisi, sportif sürüş özellikleriyle tanınır. Yüksek performanslı motorları, mükemmel yol tutuşu ve sürüş dinamikleri ile keyifli bir sürüş deneyimi sunar. Peki BMW 1 serisi 08 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Lüks ve performansı hedefleyen BMW 5'e zam geldi mi? İşte Nisan ayı fiyat listesi

BMW 5 Serisi, birçok önemli özelliğiyle tanınır, ancak en büyük özelliği performansı ve sürüş dinamikleridir. BMW, 5 Serisi'nde sürüş deneyimini öncelikli hale getirerek aracın yol tutuşunu, yönetim kabiliyetini, optimize etti. Bu nedenle, 5 Serisi, sürüş keyfi için tasarlanmış bir otomobildir.

Mükemmelliğe ayarlanmış Kia Cerato ile tanışın! Cerato'nun Nisan zammı merak ediliyor

Yenilenen Cerato baştan aşağı daha sportif, daha şık ve daha dinamik. Güçlü görünümden şekillendirilmiş kaportaya kadar her yerde cesur stil.  Cerato şık bir şekilde gelmenizi sağlayacak. Peki 06 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Fiyat-Performans ürünü Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook duyuruldu! 28 Şubat 2023 fiyat listesi...

Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook modeliyle tanışın. Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook özellikleri ve fiyatları için tıklayın!

Terleme ve karlanma yapmayan mini buzdolabı ile tanışın! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım gıdaları muhafaza etmeme yetmiyor diyenler için Dijutsu, statik dondurucu özelliği,ısınmaya karşı dayanıklı motoru sayesinde evlerde yerini alıyor. Çıkarılabilen rafları bulaşık makinesinde yıkanabilir özellikte olan mini buzdolabı işyerlerinde de tercih ediliyor.

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanmak için tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 

Livayla tanışın evinize hemen taşının Haberi

Livayla tanışın evinize hemen taşının

Toplam 824 adet daireden oluşan  Liva Turkuaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin alanları  53 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor. 


Proje, Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yükseliyor. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesinin ortak kullanım alanları arasında,fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve güvenlik, sauna, tenis kortu, Türk hamamı, otopark bulunuyor. 


Liva'yla tanışın evinize hemen taşının!

Liva'yla tanışın evinize hemen taşının sloganıyla başlayan kampanya kapsamında, yüzde 1 peşinat, yüzde 12 peşin indirimi ve 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 


Liva Turkuaz iletişim;

Telefon: 444 19 74

Web: http://www.sinpasliva.com.tr/

Öznur...