19 / 04 / 2024

lojman öncelik

lojman öncelik

Lojman evleri özel tahsisli, görev tahsisli, sıra tahsisli ve hizmet tahsisli olmak üzere 4 gruba ayrılıyor. Peki, lojmanda öncelik sırası kimdedir? Lojman öncelikle hangi çalışanlara tahsis edilir?

Lojmanda öncelik sırası kimdedir?

Lojman evleri özel tahsisli, görev tahsisli, sıra tahsisli ve hizmet tahsisli olmak üzere 4 gruba ayrılıyor. Peki, lojmanda öncelik sırası kimdedir? Lojman öncelikle hangi çalışanlara tahsis edilir?

Lojman kiraları 2016 ne kadar oldu?

2016 lojman kiraları, 369 sayılı Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında açıklandı. Peki, Lojman kiraları 2016 ne kadar oldu? 2016 yılında hangi lojman evlerinden ne kadar kira bedeli alınacak?

Lojman kiraları 2016!

2016 yılında uygulanacak lojman kira bedelleri 7 Ocak 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği ile açıklandı. Peki, lojman kiraları 2016 ne kadar oldu?

Ahmet Özata: TOKİ konutlarında öncelik bizim olmalı!

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Çalcağıl köyü muhtarı Ahmet Özata, tarlalarının Eti Maden İşletmeleri tarafından istimlak edildiğini belirterek, bu sebeple TOKİ konutlarında kendilerine öncelik hakkı tanınmasını istedi.

Ankara Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı tamamlandı!

Beypazarı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesi'nin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı.

Beypazarı Kaymakamlık Lojmanı tamamlandı!

Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesinin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yeni lojmanın Beypazarı Kaymakamlığına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Antalya Tekirova Martı Myra Otel ve Çamyuva Lojman Arsasına ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de 8.5 milyon TL'ye satılık lojman!

Melikgazi Belediyesi, Melikgazi Alparslan Mahallesi'nde bulunan lojman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu lojmanın satış bedeli 8 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak!

Orhangazi’de yeni kaymakamlık lojmanın devreye girmesi ile birlikte hazineden Orhangazi Belediyesi’ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bursa Orhangazi'deki kaymakamlık ve lojman binası yıkılacak!

Bursa Orhangazi Belediyesine devredilen eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak. Bursa Orhangazi Belediyesi'ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Yıldırım'da metruk binaların yıkımına öncelik verildi!

Güvenli ve daha yaşanabilir bir Yıldırım oluştururken metruk binaların yıkımına öncelik verdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırımlıların güvenliğini ve sağlığını korumak öncelikli vazifemiz" dedi.

Üsküdar Hava Subayları Lojmanı ihalesi Dap Yapı'nın!

Emlak Konut’un yaptığı, Validebağ Korusu’nun karşısındaki Hava Subayları Lojmanı ihalesinde ipi Dap Yapı göğüsledi. Grup, 810 milyon liralık satış gelirinin yüzde 50.15’ini taahhüt etti

Bitlis Güzelsu köyünde 6 dairelik öğretmen lojmanı yapılacak!

Bitlis 'in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

lojman öncelik Haberi

lojman öncelik

Lojmanda öncelik sırası kimdedir?

Lojman evleri özel tahsisli, görev tahsisli, sıra tahsisli ve hizmet tahsisli olmak üzere 4 gruba ayrılıyor. Özel tahsisli konutlar; yönetmeliğe ekli (1) sayılı cetvelde gösterilen ve temsil özelliği olan makam ve rütbe sahiplerine tahsis edilen özel nitelikteki konutlar olarak karşımıza çıkıyor.


Görev tahsisli konutlar ise yönetmeliğe ekli (2) sayılı cetvelde belirtilenlere, görevlerinin önemi ve özelliği ile yetki ve sorumlulukları gereği tahsis edilen konutlardır.


Sıra tahsisli konutlar; Yönetmeliğe ekli (4) sayılı cetvelde gösterilen puan durumu dikkate alınarak 9 uncu maddede belirtilen usul ve esaslara göre tahsis edilen konutlardır.


Hizmet tahsisli konutlar; Hudut karakolu, istasyon, haberleşme, gözlem, araştırma, inşaat mahalli gibi meskün yerlerden uzak, sosyal ve ekonomik zorlukları olan, ulaşım ve iskan imkanları kısıtlı yerlerde, normal çalışma saatleriyle sınırlandırılması kabil olmadan...