16 / 04 / 2024

lokum evler fiyat listesi

lokum evler fiyat listesi

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Lokum Evler'de yaşam başladı. Toplam 742 adet konuttan meydana gelen projede ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi.

Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları!

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Tuzla Aydınlı daire fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatları 2+1'lerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sağlanıyor...

Lokum Evler kampanyalı ödeme koşulları!

Lokum Evler kampanyalı ödeme koşulları 31 Ocak 2016 tarihinde kadar devam edecek. İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen proje 52 bin 777 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi!

Lokum Evler Aydınlı teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirtiliyor. Yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1 ve konut seçeneklerine yer veriliyor.

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası!

Lokum Evler yüzde 10 peşinat kampanyası devam ediyor. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

DKY Lokum Evler daire fiyatları!

DKY Lokum Evler daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası!

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

DKY Lokum Evler satış fiyatları!

DKY Lokum Evler satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Aydınlı Lokum Evler nerede?

1+1 'lerin alanlarının 64.91 metrekareden başladığı Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler nerede?

DKY Lokum Evler güncel fiyatlar!

Lokum Evler Tuzla'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İşte DKY Lokum Evler güncel fiyatlar...

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler 2017 daire fiyatları!

Fiyat listesi 2+1'lerde 441 bin TL'den başlayan Tuzla Lokum Evler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler 2017 daire fiyatları...

Lokum Evler güncel fiyat listesi 2017!

Lokum Evler güncel fiyat listesi 2+1'lerde 441 bin TL'den başlıyor. Lokum Evler Tuzla projesinde yaşam bu yıl Haziran ayında başlıyor...

DKY Lokum Evler fiyat listesi 2017!

DKY Lokum Evler fiyat listesi 2+1'lerde 441 bin TL'den başlıyor. Lokum Evler projesinde teslimler bu yıl Haziran'da yapılıyor...

Tuzla Lokum Evler fiyat listesi 2017!

İstanbul Tuzla'ya bağlı Aydınlı Mahallesi'nde hayata geçirilen Tuzla Lokum Evler, 441 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Tuzla Lokum Evler fiyat listesi 2017...

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

Aydınlı Lokum Evler fiyat!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Projede nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Aydınlı Lokum Evler fiyat listesi kapsamında 250 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi...

DKY Lokum Evler fiyat bilgileri!

722 adet daireden meydana gelen DKY Lokum Evler projesi DKY İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. DKY Lokum Evler fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Lokum Evler DKY fiyat listesi!

Lokum Evler DKY fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı yer alıyor.

Lokum Evler fiyat bilgileri!

722 konuttan meydana gelen DKY İnşaat Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Lokum Evler fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Tuzla Lokum Evler fiyat listesi!

DKY Tuzla Lokum Evler ‘de daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. DKY Tuzla Lokum Evler fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Lokum Evler Tuzla fiyat!

Lokum Evler Tuzla Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla’da hayata geçiriliyor. Proje 53 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. DKY Lokum Evler Tuzla fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

lokum evler fiyat listesi Haberi

lokum evler fiyat listesi

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla, yürütülen Lokum Evler projesinde ilk anahtar teslimler gerçekleştirildi. Lokum Evler doğa ile iç içe olan peyzajı, son derece kullanışlı olan daire planları ve konumu itibariyle daire sahiplerinin büyük beğenisini topladı. 15 ila 19 katlı 7 bloktan ve 742 adet konuttan oluşan Lokum Evler projesinde 117-154 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Doğaya dokunan optimum metrekarelerin, projeyle birlikte nefes alacak zengin bir peyzajla bütünleştiği sosyal alanlar, aile hayatına ve mahalle konseptine uygunluğu ile dikkat çekiyor. Hem salondan hem mutfaktan girişi bulunan balkon alanı, dairelere fazladan metrekare kazandırarak ekstra 1 oda kadar değerli bir alana sahip olunmasını sağlıyor.

Her yere yakın sakin bir yaşam…

Tuzla’nın Sabiha Gökçen Havalimanına komşu en gözde yaşam merkezi Aydınlı’da yer...