25 / 04 / 2024

lokum evler rezidans fiyatları

lokum evler rezidans fiyatları

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi...

Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

Lokum Evler Rezidans satış ofisi telefon numarası 0216 420 0 556 olarak belirlendi. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi!

DKY Lokum Evler Rezidans satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY Lokum Evler Rezidans Tuzla'da inşa ediliiyor.

Lokum Evler Rezidans iletişim bilgileri!

Lokum Evler Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla’da inşa ediliyor.

Lokum Evler Rezidans!

Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon!

DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler Rezidans projesinde peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler Rezidans ne zaman teslim?

722 konuttan meydana gelen DKY Lokum Evler projesinde 1+1’den 3+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor .Peki Lokum Evler Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Lokum Evler Rezidans adres!

DKY Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler Rezidans adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

lokum evler rezidans fiyatları Haberi

lokum evler rezidans fiyatları

Lokum Evler İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı'da inşa ediliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika, AVM’lere 6 dakika, sahile 8 dakika, üniversitelere 12 dakikalık uzaklıkta bulunuyor. 


Lokum Evler Rezidans fiyatları dairelerin alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası ile yükselen proje 52 bin 777 metrekare arsa alanına sahip. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Lokum Evler Tuzla'da nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor.


Lokum Evler Rezidans fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.  Projede dairelerin büyüklükleri minimum 64.9 metrekare, maksimum 102.87 metrekareden oluşuyor. 


Konutların 2016 yılında teslim edileceği Tuzla Lokum Evler 722 adet konuttan meydana geliyor. Projede 10 bin TL peşinatla...