24 / 04 / 2024

londra sokakları yenileniyor

londra sokakları yenileniyor

2012 Londra Olimpiyatları kapsamında İngiltere'de sokaklar yenilenmeye başlandı. Bu değişimden dükkan sahipleri ve kent sakinleri memnun

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Manisa Selvilitepe'de sokaklar yenileniyor!

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Cihangir'in sokakları yenileniyor!

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tokat'ın sokakları yenileniyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat halkının isteği üzerine Cemalettin Mahallesi Dere Sokak üzerinde parke çalışmalarına başladı. Cemalettin Mahallesi Dere Sokak'ın parke çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması öngörülüyor.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Kula sokakları yenileniyor!

Kula yatırım yılı olan 2016'ya hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar öncesinde sahaların tespiti için gerekli ön hazırlığı tamamlıyor.

Kula'nın tarihi sokakları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri işbirliğinde Manisa'nın çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula'nın tarihi sokak ve caddeleri yenileniyor.

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi.

Altındağ'da asfalt çalışmasıyla sokaklar yenileniyor!

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

londra sokakları yenileniyor Haberi

londra sokakları yenileniyor


2012 Londra Olimpiyatları hazırlıkları için İngiltere'nin başkenti Londra'da Olimpiyat Parkı'nın yakınındaki sokaklar yenileniyor. Binalar boyanıyor, dükkanların ve restoranların tabelaları değişiyor. Sokakların yeni yüzü ile Olimpiyatlar süresince spor severleri konuk edecek olan Londra'nın değişiminden esnaflar oldukça memnun.


Olimpiyat Parkı'na çıkan Leyton High Road'da kafe, restoran ve dükkanlarda koyu kırmızı, pastel yeşil, mor ve kahverenginin tercih edildiği sokakta, neon ışıklı tabelalar yerini el yazısı ile yazılmış özel tabelalara bırakıyor. Sokak boyunca, gerekli görülen binaların pencere ve kapıları da değiştiriliyor. 


Yenileme çalışmasının 500 bin sterlini bulduğu Leyton High Road'daki dükkan sahipleri ise durumdan memnun. Daily Mail'e konuşan gece kıyafetleri satan dükkanın sahibi Panayiota Philippou, "Sokak şimdi, çok daha güzel görünüyor. Satışlar arttı" değerlendirmesinde bulundu.


Waltham Orman Konseyi Chris Robbins ise "Leyton, Olimpiyat Oyunları'nın giriş kapısı....