20 / 04 / 2024

londra tarkan yeni ev

londra tarkan yeni ev

Ünlü şarkıcı Tarkan, Londra'dan 4,5 milyon TL değerinde ev satın aldı...

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemlerin ardından JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine döndürecek. 

Rita Ora Londra'da 8 milyon sterline villa satın aldı!

Kovid-19 salgını sürecinde katıldığı partilerle dikkat çeken Rita Ora, Londra'dan yeni bir ev aldı. İddialara göre, şarkıcının şehrin kuzeyinde yer alan villa için 8 milyon sterlini (77 milyon 66 bin TL'yi) gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Tarkan Almanya'da 1000 Euro'ya stüdyo kiraladı!

Uzun süredir Almanya'da olan Tarkan, Almanya'da yeni şarkılarının demo kayıtları için 1000 Euro'ya müzik stüdyosu kiraladı.

Doğtaş yurt dışında dört yeni mağaza açacak!

Geçtiğimiz günlerde Londra'daki mağazasının açılışını yapan Doğtaş, son olarak Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan'da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi.

Doğtaş, Londra’da mağaza açtı!

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerinin hizmetine açan Doğtaş Kelebek Grubu’nun lokomotif markası Doğtaş, İngiltere’nin başkenti Londra’da yeni mağazasını faaliyete geçirdi. 

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Londra'da yeni evsizlerin sayısında rekor artış!

İngiltere'nin başkenti Londra'da sokakta uyuyan evsizlerin sayısı Temmuz-Eylül 2019 döneminde 2 bin 69'u yeni evsiz olmak üzere 3 bin 985 kişi oldu...

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

Demet Şener ve Cenk Küpeli Londra'da ev aldı!

İngiltere aşkları, 2 ay önce evlenen Cenk Küpeli-Demet Şener çiftine Londra’dan yeni bir ev aldırdı.

Kernel & Roast mağazasının ilki Londra'da açılacak!   

Simit Sarayı'nın kurucularından Haluk Okutur, yeni girişimini devreye alıyor. Gurme ürünlerin sunulacağı 'deneyim marketi' olarak tasarlanan 'Kernel & Roast' mağazalarının ilki ağustosta Londra'da açılacak. Okutur, "Beş yılda 10 ülkede 500 mağaza açmayı planlıyoruz" diyor.

londra tarkan yeni ev Haberi

londra tarkan yeni ev
Amerika'da yaşayan ünlü popçu Tarkan, evlerine bir yenisini ekledi. New York'Ta da evi olan Tarkan, İngiltere'nin başkent Londra'daki Pan Peninsula'da satın aldığı evi için 4,5 milyon TL...