25 / 04 / 2024

lord sertifikası

lord sertifikası

5 bin Türk'ün para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı İskoçya'nın Kincavel kentinde en küçük toprak parçasına sahip olan herkese bu sertifika veriliyor...

Park Dedeman Levent Otel'e LEED GOLD sertifikası!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Dedeman Levent Otel binasına USGBC (Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ) tarafından LEED GOLD sertifikası verildi.

Kentsel dönüşüme 'Gayrimenkul Sertifikası' modeli geliyor!

Yeni dönemde emekliler ve yoksullara konut için TOKİ'ye daha aktif rol verilecek, kentsel dönüşüm revize edilecek. Finansmanda da 'Gayrimenkul Sertifikası' modeli devreye girecek.

42 Maslak 3. LEED Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak, kaliteli ve yeşil enerjiyi önemseyen malzeme kullanımı anlayışını LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD Sertifikası ile zirveye taşıdı.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt'ün kira sertifikası itfası!

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt A.Ş. kira sertifikasının 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi gerçekleştirildi.

BW PLUS The President Hotel’e, Çevre Dostu Sertifikası!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İstanbul Beyazıt’taki BW PLUS The President Hotel’e ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

Gülnar Koru Evleri'ne Leed for Home sertifikası!

Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki 'Leed for Homes'sertifikası, Türkiye'de ilk defa Deneyim İnşaat'ın Gülnar Evleri projesine verilmişti.

CarrefourSA'nın Maltepe'deki binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'ya LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA, enerji tasarrufu alanında yeni bir başarı elde etti. İstanbul Maltepe'de bulunan CarrefourSA Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde LEED Gold Sertifikası aldı.

CarrefourSA binası LEED Gold Sertifikası aldı!

CarrefourSA'nın İstanbul Maltepe'deki Genel Müdürlük Binası, LEED BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı.

CarrefourSA'nın merkez binasına LEED Gold Sertifikası!

CarrefourSA’nın İstanbul Maltepe’deki Genel Müdürlük Binası, LEED® BD+C: Core and Shell kategorisinde 67 puanla LEED Gold® Sertifikası alma hakkı kazandı.

İlk yeşil liman sertifikası Marport'un!

Türkiye'nin ilk yeşil liman sertifikası, Marport Liman İşletmeleri'ne verildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Vekili Hamdi Yıldırım, projeyle ilgili kamu ve özel sektörün ciddi çalışma yaptığını söyledi.

lord sertifikası Haberi

lord sertifikası
İskoçya'nın Kincavel bölgesinde bir metrekare toprakla beraber lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den de Deniz Seki, Alex De Souva ve bir çok kişinin lord ve lady ünvanı aldığı belirtildi. Şirketin Türkiye temsilcisi Fırat Kurtoğlu, İskoçya kanunlarına göre Kincavel'de büyük veya küçük bir toprağı olan herkese lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den 5 bin kişinin para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı...