29 / 03 / 2024

Lotus Medikal irtibat

Lotus Medikal irtibat

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Lotus Medikal'e ihalelere katılma yasağı verildi...

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Draft İnşaat Proje Medikal Malzemeler Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Kartal'da Devrim Demirpolat tarafından kuruldu.

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nota Medikal Ayakkabıcılık Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ön tarafından kuruldu.

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağkazanlı Turizm İnşaat Danışmanlık Medikal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400  bin TL sermaye bedeli ile Hassan Darkazanlı tarafından kuruldu. 

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

Rand Medikal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rand Medikal İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Kutaıba Alahmad ve Ossamah Alahmad ortaklığında kuruldu. 

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gevrek tarafından kuruldu. 

Terrace Lotus'ta 2+1 daireler 4 bin 250 TL taksitle!

İstanbul Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus projesinde 2+1 daireler 4 bin 250 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor..

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcan Medikal İnşaat Tarım Ve Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fadıl Arıcan tarafından kuruldu. 

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Albaraka Gayrimenkul Tarım Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.I Ibrahım Elbarbary ve Ehab Mohammed M. Nassar ortaklığında kuruldu. 

Terrace Lotus'ta ayda 2 bin 950 TL'ye daire fırsatı!

Teslimlerinin Haziran 2018 tarihinde yapılması planlanan Terrace Lotus'ta sınırlı sayıda 90 metrekare 1 oda 1 salon için Terrace Lotus'ta ayda 2 bin 950 TL ödeyerek ev sahibi olunabiliyor..

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artuklu Mümessillik Medikal Matbaacılık Turizm Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Saim Buğra Akıllı tarafından kuruldu.

Yakuplusan İnşaat Madencilik Nakliyat Petrol Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakuplusan İnşaat Madencilik Nakliyat Petrol Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sanayır tarafından kuruldu.

Lotus Medikal irtibat Haberi

Lotus Medikal irtibat

Lotus Medikal için verilen ihalelere katılma yasağı şöyle;