20 / 04 / 2024

Lüleburgaz yeni hükümet binası

Lüleburgaz yeni hükümet binası

Kırklareli 'nin Lüleburgaz ilçesine yapılması planlanan yeni hükümet binasının proje çalışmaları sürüyor. Bu proje kapsamında Lüleburgaz mimarlık ile Kırklareli il özel idaresi arasında sözleşme imzalandı.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Staj sigortasında flaş bir gelişme yaşandı! Hükümet kanadından peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT düzenlemesinin ardından staj ve çıraklık sigortası olan vatandaşların kapsam dışında kalmasından sonra yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı emekli olmak isteyenler tarafından merak ediliyordu. Konu ile ilgili gelişmeler yakından izlenirken, hükümet kanadından ardı ardına flaş açıklamalar geldi.

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Bedelli askerlik ücretlerine yeni tarife! Hükümet 550 bin kişiyi ilgilendiren projeyi açıkladı

Bedelli askerlik için hükümet yeni bir projeyi açıkladı. Bedelli askerlik ücretlerine zam gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sayıları 550 bini bulan asker kaçağının bedelli askerlik çalışmasından faydalabileceğini açıkladı. Peki bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar..

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı müjdesi!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit'te de hükümet konağı inşa edecek.

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ruhsar Pekcan: hükümet olarak 2019 yılı dengelenme yılı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Hükümet olarak 2019 yılını dengelenme yılı olarak görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de net ihracatımızın büyümeye katkısının devam edeceğini öngörüyoruz." dedi.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Gaziantep İslahiye Hükümet Konağı hizmete açıldı!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı tamamlanan yeni hükümet konağı taşınma işleminin ardından hizmet vermeye başladı.

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Lüleburgaz yeni hükümet binası Haberi

Lüleburgaz yeni hükümet binası


Lüleburgaz Mimarlık Erdal Al'ın koordinatörlüğünde sürdürülen yeni hükümet binası projesinin mimari projesinde yüksek mimar Hasan Pektaş, statik projede inşaat mühendisleri Turhan Gülaçar, Bülent Kaplan, mekanik projede makine mühendisleri Eray Topuz, Ömer Tezan, Elektrik projesinde ise elektrik mühendisi Rasim Aslan'ın imzası olacak.


9 bin 683 metre2'lik bir alana sahip olacak olan yeni Lüleburgaz hükümet binası bodrum+zemin+3 kat toplamda 5 kat olarak inşa edilmesi planlanıyor. Projenin 22 Kasım'a kadar Kırklareli il özel idaresine teslim edileceği öğrenildi.


Öte yandan projenin teslim tarihinden sonra ihaleye çıkacağı öğrenildi. Yeni yıl ile birlikte ihaleye çıkması beklenen Hükümet binasının temelinin ise bir aksilik olmaması durumunda 30 Mart 2014'ten önce temeli atılması planlanıyor. Temelin atılmasının ardından yeni Hükümet binasının 1 yılda tamamlanması bekleniyor.


Yeni Hükümet binasında 100 kişilik konferans salonunun...