19 / 04 / 2024

LUX Bodrum Vitalica Wellness

LUX Bodrum Vitalica Wellness

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX Bodrum Resort & Residences’da yapılan pek çok yenilikten biri de özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış “Private Water Front Villa’’ kapılarını misafirlerine açtı. 

LUX Bodrum Resort & Residences’a ödül!

Daha ilk yıllında uluslararası arenada mimarlık alanında ödülle taçlandırılan LUX Bodrum Resort & Residences, bu kez de turizm alanında uluslararası bir ödüle layık görüldü. 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

LUX* Bodrum rezidansları para kazandırıyor!

LUX* Bodrum Resort & Residences’ta rezidanslar kullanılmayan zamanlarda para kazandıracak bir yatırım fırsatı sunuyor..

LUX Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel kampanya!

Dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX*ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta 4 kal 3 öde kampanyası!

LUX* Bodrum Resort & Residences, Kurban Bayramı’nda LUX* ayrıcalığını cazip fiyatlarla sunuyor. LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX Bodrum Resort Residences tatilcilerin yeni gözdesi!

Muğla - Bodrum yarımadasının en özel koylarından Adabükü’nde konumlanan LUX Bodrum Resort & Residences, özel bir deneyim yaşamayı hayal eden tatilcilerin yeni gözdesi.

LUX Bodrum Resort ile Residences’ta bayrama özel 4 kal 3 öde!

Ege Denizi’nin masmavi suları ile kaplı yarımadada her cephesinden panoramik deniz manzarasına sahip LUX* Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel avantaj ve fiyatlarla muhteşem bir tatile hazır mısınız?

LUX Bodrum Vitalica Wellness Haberi

LUX Bodrum Vitalica Wellness

MYC Partners tarafından 70 milyon dolar maaliyetle hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri Vitalica Wellness hizmete sunuldu.

Markanın yaratıcısı MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, şu açıklamalarda bulundu: “Vitalica Wellness’ın, kendine ait organik bahçesinden doğal yiyecek ve içeceklerden oluşmuş menüleri bulunuyor. Merkez, Detoks ve yenilenme uygulamalarını, zihin ritüellerini barındırıyor. Ek olarak, doktor yönetimindeki medikal cihaz ve ekipmanlarla, holistik klinik, anti aging tedavileri, güzellik ve estetik uygulamaları da yapıyor. Wellness ile ilgili İstanbul’da 1 hastane 3 klinik açacağız. Sonra Almanya, Amerika başta olmak üzere yurtdışına açılmayı...