20 / 04 / 2024

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 



70 milyon dolarlık yatırımla Bodrum Adabükü’nde MYC Partners tarafından hayata geçirilen LUX Bodrum Resort & Residences projesi kazandırıyor. 

 

Denize sıfır konumda panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Ev sahipleri arzu ederlerse bu birimleri, LUX kampüsünde bulunmadıkları zamanlarda LUX işletmesine verebiliyor. Bu şekilde konaklama bedelinin yüzde 40'ı ev sahibine ödeniyor. 


Dr. Murat Akdoğan; “Kısa sürede yüksek prim kazandıracak”

 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!


MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan kullanılmayacağı zamanlarda otelle birlikte işletilme olanağı da bulunan LUX Bodrum rezidansları hakkında;  “Altını çizerek söylememiz gerekiyor ki; LUX Bodrum Resort & Residences bir devremülk projesi değil, verdiğimiz tapular otel hissesi değil, kat mülkiyeti tapusu. Dolayısıyla rezidans tamamen komşumuza ait, sunduğumuz bu seçenek, komşumuzun rezidansını kullanmadığı zamanlarda değerlendirmesi ve karşılıklı kazanç sağlamamız için LUX’ın global olarak geliştirdiği bir konsept. Dolayısıyla bu süreçte de evinizi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Yani sunduğumuz şey; kullandığınız zamanlarda yaşayabileceğiniz en yüksek yaşam standardı, kullanmadığınız zamanlarda LUX’ın garantisiyle çok yüksek bir gayrimenkul geliri.” dedi.

 

LUX Bodrum’da rezidanslar kazandırıyor!

 

Her noktasında denize girilebilen bir sahil şeridi

LUX Bodrum rezidanslarında 172 metrekarelik 3+1 teras ve 224 metrekarelik 4+1 bahçe dubleksi yer alıyor. Her noktadan denize girilen projede 650 metrelik sahil şeridi bulunuyor. 

 

Güvenlik ve bakım hizmetlerinin 4 mevsim sürdüğü LUX Bodrum projesi Havaalanına sadece 13 km mesafede yükseliyor. Sade mimarisiyle dikkat çeken proje full mobilyalı rezidans daireler yatırımcısına sunuluyor.

 

83 bin metrekarelik alan üzerinde 91 otel odası, 72 residence ve beach villadan oluşan projenin sosyal alanları arasında SPA, açık hava sineması, iki alakart restoran, çocuk oyun alanı mevcut.


 


Geri Dön