27 / 04 / 2024

Triyanda Evleri bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor!

Triyanda Evleri bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor!

Egesel inşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Yeni yılın ilk haftası temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor.



Egesel inşaat Ayrancılar'da hayata geçireceği Triyanda Evleri projesiyle bölgeye örnek bir mimari eser kazandırıyor. Yeni yılın ilk haftası temelleri atılacak olan proje 30.000 dönüm üzerinde yükselecek 319 konuttan oluşuyor. 24 AYDA teslim edilmesi planlanan Triyanda Evleri; 22.000 m2 klimatik havuzlarla desteklenmiş yeşil alanları, yetişkin ve çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, fıtness salonları, basketbol sahası, açıkhava sineması, 7/24 kameralı ve fiziksel güvenlik systemi, profesyonel yönetim gibi ayrıcalıklarla konut sahiplerine her türlü sosyal ve günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri nitelikli bir yaşam sunuyor. 


2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yanı sıra 3 farklı lconseptte iç tasarım uygulaması, yaşam başladıktan sonra belirli periyotlarla Caziemir'e ulaşım sağlayacak olan ring sistemi ev sahiplerinin konforu için tasarlanmış diğer ayrıntılardan. 


İzmirliler için yatırım fırsatı Projenin bölgede heyecan yarattığını vurgulayan Egesel înşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, "Triyanda Evleri "yle yıllardır inşaat sektöründe edindikleri deneyimler ışığında, iki yıl gibi bir süre içerisinde bölgeye benzersiz bir proje kazandırmış olacaklarım belirtti. 

Şirket olarak bugüne kadar prensiplerinden ödün vermeden, üstün kalite anlayışı ile İzmir'de pek çok kişiyi konut sahibi yaptıklarına dikkat çeken Şahin, şimdi de böyle özel bir projenin altına imza atmanın keyfini yaşadıklarını söyledi. Şahin, "Konut sahiplerinin konforu için her ayrıntının üzerinde titizlikle çalışıldı. 

Torbalı/Ayrancılar hızla gelişiyor, biz de bölgedeki beklentileri ve değişimi göz önünde bulundurarak modern ve yüksek kaliteli bir proje ürettik. 

Müşteri memnuniyeti ve güvenilirliği her şeyin üzerinde tutan bir firmayız, konut sahiplerine iyi bir yaşam ve yatırım fırsatı sunacağımıza, çok hızlı değer katacağımıza inancımız tam" dedi.


Star Ege


Geri Dön